Имам Проблемче...парното?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 28 мар 2007 11:59

joker написа:Може при Г2 да става....аз говоря за Г3....предполагам,че има разлика...не знам?При мен просто беше невъзможно да се достигне до радиаторчето!А смяната отне на момчетата(3 души работиха едновременно) около 4-5 часа!Гледах всичко (и помагах)от край до край!Повярвайте ми - при Г3 иначе не става!

На Г3 не става без таблото да се свали.
Евала на момчетата, разбира ли са какво правят - аз сам, без да ми се бърка никой го правя това упражнение на Г3 за по-малко от 4 часа.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 28 мар 2007 12:04

vit_autosofia написа:
joker написа:!(.От медицинските науки до техническите науки разликата е от земята до небето.

Напротив процесът на диагностика и вземането на решение е много сходен,особено за съвременните коли,където се изисква доста високо интелектуално ниво и добра теоретична подготовка....
А немецът е направил парното не за да се тъпче с гадни прахчета и да се запушва..И за съжаление на Г3 наистина не предвидил никакви удобства за ремонт на радиаторчето на парното-смея да го твърдя,въпреки,че съм германофил,фен съм на всичко немско и съм немски възпитаник.
Все пак ако ти знаеш как се сменя парното на Г3 без сваляне на арматурното табло напиши!!!С удоволствие ще си обогатя познанията....казвам го сериозно!!!И ще отида при оня алармаджия да му натрия носа...ама само ако има такъв начин за смяна!

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Re: Имам Проблемче...парното?

Мнениеот rexpitbul » Сря 28 мар 2007 12:20

jaba7a написа:.Наскоро си закупих Голф-а (2ка ГТИ които е и първата ми кола) и си нямам никво понятие за кво става въпрос....и така де.......за да си намеря проблема питам вас:Да свалям таблото и сам да тарся решение или да се консултирам с

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Имам Проблемче...парното?

Мнениеот radotom » Сря 28 мар 2007 13:26

vit_autosofia написа:...Ма верно си на всяка манджа меродия :lol:

:офф
Стиа вееее....
Тая титла съм си я заплюл от 2 месеца вече, да ми седи под ник-а, ама ми е неудобно да занимавам vasstоp с глупусти :(

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Сря 28 мар 2007 17:44

Въииии ндеите се кара заради едно парно :shock Всеки изразява мнение дава акъл всеки се опитва да помогне с каквото може ...незнам как е при голф 2 нито при голф 3 .По горе казах че ми е 1ва кола и до сега не съм управлявал какъвто и да е фолксваген.Утре ще я видим с баща ми тая вентилация той поне е Про. в областта инсталации и ако има нещо ще питам (пак).Благодаря ви за съветите на всички , пак ще драсна в темата за инфо.Vit_Auto имаш съобщение :wink:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 28 мар 2007 19:44

jaba7a написа:Въииии ндеите се кара заради едно парно :shock Всеки изразява мнение дава акъл всеки се опитва да помогне с каквото може ...незнам как е при голф 2 нито при голф 3 .По горе казах че ми е 1ва кола и до сега не съм управлявал какъвто и да е фолксваген.Утре ще я видим с баща ми тая вентилация той поне е Про. в областта инсталации и ако има нещо ще питам (пак).Благодаря ви за съветите на всички , пак ще драсна в темата за инфо.Vit_Auto имаш съобщение :wink:

жив и здрав и успех!!!! :006: Пиши после какво стана!!!Да трупаме опит бе брат!

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Сря 28 мар 2007 20:57

joker написа:
jaba7a написа:Въииии ндеите се кара заради едно парно :shock Всеки изразява мнение дава акъл всеки се опитва да помогне с каквото може ...незнам как е при голф 2 нито при голф 3 .По горе казах че ми е 1ва кола и до сега не съм управлявал какъвто и да е фолксваген.Утре ще я видим с баща ми тая вентилация той поне е Про. в областта инсталации и ако има нещо ще питам (пак).Благодаря ви за съветите на всички , пак ще драсна в темата за инфо.Vit_Auto имаш съобщение :wink:

жив и здрав и успех!!!! :006: Пиши после какво стана!!!Да трупаме опит бе брат!

Не сме се карали просто не се разбрахме отначало!!!!
Дано се справите сами :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”