Това не е отбор!!!!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Мача си беше равностоен.Албанците се отбраняваха добре,ние пък от наша страна изпускахме положения,малшанса игра голяма роля в мача.
Играчите си играха, друг е въпроса колко са им позволили противниците.
Аз съм оптимист за по-нагоре ако успее Стоичков да надъха момчетата занапред няма да го има стреса и головете ще си влизат, а не като сега греди мреди,късмет,ала бала.
САМО
Играчите си играха, друг е въпроса колко са им позволили противниците.
Аз съм оптимист за по-нагоре ако успее Стоичков да надъха момчетата занапред няма да го има стреса и головете ще си влизат, а не като сега греди мреди,късмет,ала бала.
САМО

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
И футобистите и треньора имат вина за трагичното представяне на отбора,но Стоичков не съумя да си направи добра селекция и тактика затова има голяма вина за слабите резултати.
А че Зоран няма място и в Марек го видях още преди години,но защо продължават да го тантуркат на колянце не ми е ясно.
......а кой повика Станислав Ангелов,Цветан Генков,Вальо Илиев и още много други момчета,които отдавна са спечелили мястото си в националния ни тим
А че Зоран няма място и в Марек го видях още преди години,но защо продължават да го тантуркат на колянце не ми е ясно.

......а кой повика Станислав Ангелов,Цветан Генков,Вальо Илиев и още много други момчета,които отдавна са спечелили мястото си в националния ни тим

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kiko написа:В английски форум се появи вътрешна информация ,че бг националите са заложили коласални суми за равен.Инфото е от букмейкърски къщи от острова.Правете си изводите

Последна промяна от tyo на Сря 28 мар 2007 20:51, променено общо 2 пъти.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”