Въпрос за прегрял двигател

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
koderider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koderider » Сря 28 мар 2007 23:04

Ами 1.3 бензин, пълна инжекция, на газ я карам предимно.
Инак когато да стане белята, взе видимо да придърпва, като пусна газта, пада скоростта все едно много студен двигателя такова. И така я карах 4-5 километра, гасна ми на все кръстовища дето има, а двигателчето все едно се мъчи такова та превключих на бензин да закарам.
И скивах маслото, полвин литър ми бесе заминало, от предното гледане кога сам забравил капачката преди 3-4 дена. Отгоре се омазало по двигателя също. Па се чудих тогава що не ми бачка парното ма де толкоз акъл тогава, настъпвам газта че жената ше закаснее за раота.

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Сря 28 мар 2007 23:18

Колкото и невероятно да звучи, газовите уредби предпазват в такива случай двигателите на колите. Не си първия, нито последния. Изпарителя замръзва преди да се спече двигателя.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 29 мар 2007 8:04

Stoi написа:
STAMENOV написа:мойта препоръка е онзи ден в София гледах,че се продава една джета в движение с газова уредба е верно малко поизгнила обаче за 1500лв.Взимаш я направо пробваш мотора и ше ти остане некой чарк за резерва.Слагаш си мотора на твойта и газ.

:applause: точно

:idea: Давай и по-бързо докато не са те изпреварили!!!! :!:

Потребителски аватар
Nikodim_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikodim_vw » Пет 30 мар 2007 0:02

Andrian_VT написа:Колкото и невероятно да звучи, газовите уредби предпазват в такива случай двигателите на колите. Не си първия, нито последния. Изпарителя замръзва преди да се спече двигателя.
:да: :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”