Нагли полицай (или заблудени)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 28 мар 2007 21:52

Vextor написа:Аз ли4но един път се бях засилил зверската по Цариградско посока от центара към Горубляне и то4но слизам към ОМV-то на горубляне , и гледам ПОЛИЦАИ4ета . В следващия момент поглеждам километража - някъде към 170 беше .Поглеждам напред и виждам полицая как се протяга да ме спре .Протегна си ръката можеби 20-тина сантиметра напред и като ме видя как идвам вдигна ръка и хвърли палката .Аз естествено не спрях , но спрях след карулката и се посмях много яко :lol:

Ей не се излагай бе.Или не знаеш къде е ОМВ Горубляне или лъжеш много зверски.Да не говорим,че ако слизаш от Цариградско към ОМВ Горубляне със 170 неможеш да слезеш па ако щеш и да се насе*еш.

п.с. полицаичета вика,чшшш алооо.... и немал да спре,ше спреш ми и хоро ше играеш и на едни крак ше ходиш :twisted: Да не говорим,че ако наистина си го направил е СУПЕР БЕЗОТГОВОРНО,както към теб така и към останалите участници в пътя и извън него.Почети малко Айзък Азимов и Артър Кларк, след това пиши ;)
Поздрави.

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Сря 28 мар 2007 23:29

Huizel написа:
Vextor написа:Аз ли4но един път се бях засилил зверската по Цариградско посока от центара към Горубляне и то4но слизам към ОМV-то на горубляне , и гледам ПОЛИЦАИ4ета . В следващия момент поглеждам километража - някъде към 170 беше .Поглеждам напред и виждам полицая как се протяга да ме спре .Протегна си ръката можеби 20-тина сантиметра напред и като ме видя как идвам вдигна ръка и хвърли палката .Аз естествено не спрях , но спрях след карулката и се посмях много яко :lol:

Ей не се излагай бе.Или не знаеш къде е ОМВ Горубляне или лъжеш много зверски.Да не говорим,че ако слизаш от Цариградско към ОМВ Горубляне със 170 неможеш да слезеш па ако щеш и да се насе*еш.

Поздрави.
Явно не знаеш къде е бензиностанцията след като говориш такива глупости . Намира се то4но след като слезеш от моста ( под моста има супремаркет БОИЛА и един милион автокъщи)
И между другото с по бърза кола там може да минеш със 200........ и нагоре !

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 28 мар 2007 23:35

Huizel написа:

п.с. полицаичета вика,чшшш алооо.... и немал да спре,ше спреш ми и хоро ше играеш и на едни крак ше ходиш :twisted: Да не говорим,че ако наистина си го направил е СУПЕР БЕЗОТГОВОРНО,както към теб така и към останалите участници в пътя и извън него.Почети малко Айзък Азимов и Артър Кларк, след това пиши ;)
Поздрави.

Колегата май има предвид че полицайте са били на ОМВ ,а не че е слизал на разклона към борсата/вероятно е слизал по моста в посока светофара към магистралата за Пловдив/.И аз съм на мнение че градско със 150-170 е лудост ама се съгласи че там е възможно най-безопасното място да свършиш тая глупост.

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 28 мар 2007 23:51

Rabbit_TDI написа:Колегата май има предвид че полицайте са били на ОМВ ,а не че е слизал на разклона към борсата/вероятно е слизал по моста в посока светофара към магистралата за Пловдив/.И аз съм на мнение че градско със 150-170 е лудост ама се съгласи че там е възможно най-безопасното място да свършиш тая глупост.

Прав си Рабит,грешката е моя,аз си помислих,че е слизал по разклона и затова ми беше толкова гневен поста.И все пак няма да се извиня на колегата,защото е доста неуместно да се движиш с такава скорост по цариградско,незнаеш кога ще ти се появат хорицата които си боядисват платната денем и когато им скимне и дали ще можеш да спреш,да се престроиш и недай си боже да удариш някой невинен.Вярно,че е едно от по безопасните места където да напечеш кочината,ама нали знаеш,малките камъчета обръщат колата ;)
Поздрави.

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Чет 29 мар 2007 9:08

като цяло малко неясно си го написал, но общо-взето схванах за кви иде реч!
поздравления,че си си отстоявал позицията и си спечелил!
Лошото е с радара като ти кажт:засекохме те толко и толко...

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 29 мар 2007 19:33

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Аз същото да питам, че има адвокати. Как така на Драго са му отворили даже куфарчето. Що за безобразие е това.
Какво стаа?Никой ли незнае?

Потребителски аватар
kalinveliki
Автомобил: VW T4
Двигател: 2.4D
Контакти:

Мнениеот kalinveliki » Чет 29 мар 2007 20:04

Аз пътувам със служебния Бус за пловдив и кара един колега-ГЛУХ 100% той има ауди80 ходи по гърция на море всеки ден на работа абе нищо че не чува е много печен, и той кара БУСА аз и шофера на фирмата се возим :D , спират ни на карулката за пловдив просто за проверка и няма да забрава физиономията на полицайчето :lol: притисни се, кво става.. глух вози двама професионални шофери който дремат!

Много се шашна но проблема бе че колегата който кара има акт за паяк и акта си му е в къщи и така от 2 години си кара и не ебава!
Дадох им 20 лева да не пишат глупости и шофера пое юздите :))))))))

Потребителски аватар
kalinveliki
Автомобил: VW T4
Двигател: 2.4D
Контакти:

Мнениеот kalinveliki » Чет 29 мар 2007 20:05

Винаги пишете възражения рисувайте СХЕМИ, не бързайте помислете и пишете, ако не друго глобите са минимални след това!!!!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 29 мар 2007 20:06

Драго,виновен си бил отвсякъде mhihi mhihi :deal

Върни се в “ОФФ-Топик - други”