riki написа:можли някои дами каже средниа разход на бензин мерси от сега
Можe ли някой да ми каже, колко е средния разход на бензин? Мерси от сега!
ПС. Да не говорим, че не е уточнено градско или извънградско...
sicilianeca написа:от скоро съм във форома и смятам че ще ми е мн полезне
sicilianeca написа:Значи предварително се извинявам ако има вече такава тема, но не съм забелязал...
значи гледах че в един епизод на пич зглобими щаигата го правят та се чуда дали има нещо такова и в бг и от каде да си го набава и колко ще струва
sicilianeca написа:мреси почти ми стана ясно
sicilianeca написа:абе колеги тожа е бах ти звера и аз искам едно такова
sicilianeca написа:колеги имам един жъпрос от кжо ауди става и колко щте ми струва това удожлоствие?
sicilianeca написа:ами на мене в чапатлението ми е че са мн добри ама като марка не съм чувал мн за тях иначе са ок
sicilianeca написа:евалата Hertz™ мн са добри данеби да съм бил и аз там че имам някжи спомени
sicilianeca написа:абе колеги кои катажйя се занимава да търси тиези работи секи търси некои лев преди 1 час един паяк реши да изкара некоя стотинка и щеха да ми дигат колата ама минах с 10 кинта
sicilianeca написа:ами даи тури някаде другаде снимки че неми ги отваря и 6те пусна оферта на един фр
bratignasio написа:Бат Васо напрао се изпонапопикахме в таз тема.А,може просто да се до пускат грешки и в бьрзината.
veidar написа:КОЛЕГИ СЛОЖИХ СИ НА ГОЛФА ТАБЛО С МФА ЗА СЕГА ГОРЕДОЛО РАБОТИ ИМА ЗА ДО ИЗКУСОРЯВАНЕ ВАПРОСАМИЕ ДАЛИ МОЖЕ ДАМИ КАЖЕ НЯКОИ ДАЛИ НА НЕГОВОТО ТАБЛО ИМА ЕДНА ЖАЛТА ЛАМПА ПОД КОЯТО ИМА НАРИСУВАНО ДВИГАТЕЛ4Е ЗНАМ 4Е Е ПО ПРИНЦИП ЗА ИНЖЕКЦИЯТА НО НЕЗНАМ КАДЕ ДАЯ ВАРЖА.
bobo7 написа:Зантее ли че кгоато чтеете нисапаното, вжано е пръвтаа и поледсанта бквуа от дмаута да бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да
пкаоже че вскичтоо твоа вемре котео сте попрлеили в уилчище е нпразано,
доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на мстяото им бутквие от наалчото
и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по котйо виашят
мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае
кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло.
ivo_barns написа:зна4и предстои ми смяна на скоростната кутия. днес трагнах да свалям предната лява гума и какво се оказа-имам секретни болтове на всяка гума по един и сам си загубил приставката за тези болтове. голяма греда ударих. та вапросат ми е, сега от тук нататак какво ДА правя. молй помогнете, 4е увесих нос пак.
ReginBull написа:незнам вярно ли е 4е ако се варти йилото не е скасано а е отка4ено някаде даите мнения помощ
нз дали се отка4ило или е скъсано жилото на километража даите савет някои ми викаше че том се варти не е скъсано плс и от каде ако се наложи да си взема оригинално
както се казва нямам километраш не отчита това е аз мисля 4е е от жилото в сервиза казаха 4е е за ново жило скасало се е а един приятел ми викаше 4е том се варти жилото зна4и не е скасан а е отка4ен някаде за пасат 2 ка става въпрос скоростомер де ако ви е по лесно
Ок най важното е да се следи на реда еми за пасат става съпрос.Някои ако може да даде едно мнение за това което питам ще е добре година 92 2- ка пасат се води до колко знам обарках и сам я пуснал тук место кадето трее и там я заклучиха сори.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта