Здравейте пичове.Проблемами е следния:
Колата ми е Г-2 1,6-бензин.Пътувам си аз по равното на 5-та скорост и пред мене се задава лекичко баирче,което съм го минавал много пъти и познавам пътя.В момента ,който натиснах газта колата започна да се форсира.Ясно е че съединителя забоксува.Веднага слязох да вида кво става,но на пръв поглед се оказа,че нее натегнат и нищо видимо няма.Прибирам се аз и свалям голямата пластмасова тапа на скоростите от горе и се вижда,че съединителя е омаслен.Двигателя не ми губи масло остава да е от скоростите.На прав път ли съм.Благодаря предварително....

омаслен съединител...
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да си кажа, и на мене от към скоростната кутия ми омаслява ама одоло на кожуха на съеденителя. Не съм имал проблем със съеденителя досега ( да чукам на глава).
Не мога да разбера как това масло ще се нахака между феродовия и претискателния диск.
Трябва яко да пуска че да ти омасли съеденителя.
от както съм я купил колата си е така, и не мисля да свалям скоростите само заради семеринга.
Не мога да разбера как това масло ще се нахака между феродовия и претискателния диск.
Трябва яко да пуска че да ти омасли съеденителя.
от както съм я купил колата си е така, и не мисля да свалям скоростите само заради семеринга.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”