ДУПКА = Човешки живот

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Brix
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brix » Нед 09 юли 2006 20:54

Виждам, че имате две теми по въпроса...Ще си позволя да постна и тук

Съгласен съм, че безобразието по пътищата трябва да спре. Всеки от нас се сблъсквал с последиците от разбитите пътища, някои дори са били в опасност в стремежа си да предпазят возилото си от сериозни поражения. Други са платили доста по-висока цена. Но само да се говори и недоволства не е решение на проблема, не е решение и безцелното обиждане и псуване на всички власт имащи с отношение към този проблем. Ако всички сме единодушни, че това не трябва да продължава, ако всички сме на мнение че е крайно време да се погледне на въпроса с по-голяма строгост и внимание трябва да има единност. Нека ръководствата на авто-клубове у нас намерят начин да се съберат и обсъдят този проблем, дано да се присъединят и управителните тела на траснпортните фирми. Да бъде изработена обща декларация, която да обедини всички наши искания и ясно да покаже общото ни недоволство от окаяното състояние на пътищата по които сме принудени да шофираме. Тази декларация да бъде разпратена до парламента и президента, МВР, МТС, МРРБ, НСОРБ и т.н. Да се получи разрешение и да се осъществи протест, който да придаде поне някаква тежест на нашето искане. Винаги има начин да се постигне целта по културен и цивилизован начин, стига всички да бъдем едини и да се изправим срещу институционалното безхаберие в България.

Боян Симеонов
Член на Рено Клуб България

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Нед 09 юли 2006 22:03

колеги, както виждате нещата стават сериозни
стига сме трошили клавиатурите си, да се вдигнам както правят всички нормални граждански общества по света
Както каза брикс нека ръководителите на авто клубове у нас се обидинят и заедно търсим правата си
ако не сте забелязали брикс е писал във повечето форуми
НАПРЕД БРАТЯ
ПП: ето го батко :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Вто 11 юли 2006 7:58

дам
дет се вика - "всяко чудо за три дни"

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 11 юли 2006 10:36

Колеги набират се желаещи за участиe в инициативен комитет, за да се излезе със становище по въпроса, както и да се събере подписка, която да се представи пред общината, за уточняване на датата,мястото и часът на протеста.
Моля ако има желаещи на ICQ 254-839-504
8)

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Вто 11 юли 2006 13:44

ами и аз да се иакажа... сигурно ще ви хвърля в тъч...ама донякъде се радвам, че има дупки. Ся сигурно се чудите що тъй. Ами щото по кварталните улици е по-добре да има, защото като няма и карат като луди и не знам колко голямо трябва да стане детето ми , за да не му треперя. Може би тези от вас, които нямат деца не могат да ме разберат, но тези, които имат сигурно ме разбират. Ако трябва да бъдеме честни искам да са оправени пътищата, но по всички квартални улици, така да се каже оформените карета да има легнали полицаи през 10 метра, защото вярвайте ми, че каквито и глоби да има оправия със скоростта няма. А тъй като това мое искане е невъзможно направо да ви кажа предпочитам по кварталните улици да има дупки. Убеден съм , че тези дупки точно бая животи са спасили, като гледам какви олигофрени седят зад воланите.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 11 юли 2006 13:48

легнали полицаи-много скъпо, иначе по Витошка /преките/ направиха много хубави-гумени, ама е бул. "Витоша"...дупките по кварталните улици играят роля на спирачка, но има олигофрени, които карат с 80 и като видят дупка натепват спирачки или извиват волана и качват колите по тротоарите....иначе напълно те разбирам, моето дете е още малко и не ходи активно но след 1-2 години и това ща стане...поради това избрах-селото

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Вто 11 юли 2006 16:04

Писах и в другата тема. И аз гласувам с двете ръце да се съберем и с общи усилия да направим нещо.

:wink:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Re: ДУПКА = Човешки живот

Мнениеот landwarrior » Чет 13 юли 2006 7:13

blacki написа:В
аз неможах да разбера що трябваше да се отваря нова тема при положение че има вече пусната стара тема за същия въпрос със подхваната инициатива така само се разделят мнения :!: :!: :!:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 18&start=0

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Вто 08 авг 2006 15:07

:oops: :oops: :oops:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 15 авг 2006 11:39

Айде бре давайте да измислим дата. :wink:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Вто 15 авг 2006 12:10

blacki написа:Айде бре давайте да измислим дата. :wink:
някаде септември след 15 ти мисля че ще е най добре за да се върнат всички от отпуски :roll:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 15 авг 2006 12:58

Добре. Сега ще видим какво ще предложат колегите от Опел клуба. :wink:

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Чет 29 мар 2007 20:41

Ще съдя до дупка виновните за ямите по пътя

Георги Чернев
Ще съдя строителното и транспортното министерство, след като спуках гума на пътя заради дупка. Защото някой трябва да поеме отговорност. Говори се за война по пътищата, а всъщност има война с дупките. В понеделник получих отговор от транспортното ведомство, в което министър Петър Мутафчиев ме съветва да отнеса исканията си към фонд "Републиканска мрежа". Амбицирах се, защото очевидно става въпрос за източване на пари и за предлагане на лоша услуга. Аз нямам против някой да отклонява средства, стига да не става на мой гръб. Призовавам всички, които имат нетърпимост към този проблем, които са си потрошили колата в някоя яма, да заведат искове. Аз със сигурност ще гоня докрай виновните институции.

http://standartnews.com/bg/article.php? ... cle=183676
Сори че го изрових от архивите, но не ми се пускаше нова тема ...

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 29 мар 2007 21:03

Tishku написа:Пак казвам идеята е добра, ама така лесно център не се затваря :wink:

ЗАТВАРЯ СЕ И ТО МНОГО ЛЕСНО СТИГА ДАНЕНИ ДРЕМЕ ЗА КНИЖКИТЕ . :lol:

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Чет 29 мар 2007 21:13

Айде стига сте философствали!
Нищо няма дя направите!
Не разбрахте ли, че от тая бандитска държава нищо не става?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”