Какво Ви става?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- DIABLO 666
- Двигател:
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам един конкретен въпрос:
Колко пъти е обсъждана темата с модерирането на форума на живо(на месечна среща) да речем:?:
Мисля си че колкото и да се изпише,докато не проведе един разговор(нормален) и не се разберете като хората,нещата ще си останат същите. Всяко чудо за три дни. Темата ще отмине,след време ще се появи един катанец и пак ще има недоволни.Решете проблема веднъж ако трябва радикално
Колко пъти е обсъждана темата с модерирането на форума на живо(на месечна среща) да речем:?:
Мисля си че колкото и да се изпише,докато не проведе един разговор(нормален) и не се разберете като хората,нещата ще си останат същите. Всяко чудо за три дни. Темата ще отмине,след време ще се появи един катанец и пак ще има недоволни.Решете проблема веднъж ако трябва радикално
- DIABLO 666
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:Хайде да търсим някакви приемливи решения, че караниците са ненужни и не водят до никаде(само не ми казвайте , че спорите).
Въпрос:
Какво точно не ви харесва от тези които се грижат за форума?
За момента от написаното отсях само строгото модериране, така ли?
Бъдете конкретни стига общи приказки.
Правилното е не какво, а кой от тези, които се грижат за форума? Защото ми се струва вече, че нещата не са принципни, а на личностна основа...И преди да скочи някой, казвам, че нямам предвид себе си...
DIABLO 666 написа:правилно но никой няма да седне очи в очи да говори,щото ще стане караницата
На всички месечни срещи съм налице, ходил съм и на доста локални сбирки, не само в София. Никой, освен nii на една Дружбенска, не обели дума - повечето, както казва един колега, са клавиатурни джедаи.
- DIABLO 666
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
[list=]dobrinb написа:L&R написа:Хайде да търсим някакви приемливи решения, че караниците са ненужни и не водят до никаде(само не ми казвайте , че спорите).
Въпрос:
Какво точно не ви харесва от тези които се грижат за форума?
За момента от написаното отсях само строгото модериране, така ли?
Бъдете конкретни стига общи приказки.
Правилното е не какво, а кой от тези, които се грижат за форума? Защото ми се струва вече, че нещата не са принципни, а на личностна основа...И преди да скочи някой, казвам, че нямам предвид себе си...DIABLO 666 написа:правилно но никой няма да седне очи в очи да говори,щото ще стане караницата
На всички месечни срещи съм налице, ходил съм и на доста локални сбирки, не само в София. Никой, освен nii на една Дружбенска, не обели дума - повечето, както казва един колега, са клавиатурни джедаи.
не си съвсем прав, аз бих искал да кажа някои неща на модовете, но кажи ми как да го направя след като н еги познавам лично.
теб те знам но честно казано на последната сбирка не се сетих, но да кажем на следващата ще си поговорим. [/list]
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Приемам АРГУМЕНТИРАНА критика, както лице в лице, така и на лични, дал съм и ICQ. Ама да се пускат теми смятам за ненужно. Става малко като всички срещу модераторите, а пък то изобщо не е така. Това че някой от потребителите има да изглажда отношения с някой от модераторите не е необходимо да става публично.
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз като новобранец в този форум бях учуден за начина на модериране тук , известно време се дразних, ама вече взех да не забелязвам особено. Ето вижте - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
За съжаление от тогава няма особена промяна, и май няма и да има. Много катанци много чудо. А и триенето на мнения дразни. Не визирам постове с обиди или нещо подобно. Мога да дам и примери, но не ми се занимава. Само искам да кажа и аз, че някои хора вече определено се престарават
За съжаление от тогава няма особена промяна, и май няма и да има. Много катанци много чудо. А и триенето на мнения дразни. Не визирам постове с обиди или нещо подобно. Мога да дам и примери, но не ми се занимава. Само искам да кажа и аз, че някои хора вече определено се престарават

- DIABLO 666
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”