Оптичен tuning Golf III 1.6

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила

Според вас много ли ще е смешно да се направи оптичен tuning на Golf III 1.6 ?

Анкетата завърши на Сря 11 май 2005 22:16

ДА
5
18%
НЕ
23
82%

Общо гласове: 28
Потребителски аватар
Vio
Автомобил:
Двигател:

Оптичен tuning Golf III 1.6

Мнениеот Vio » Чет 21 апр 2005 22:16

Преди три седмици изкарах книжка и си взех голфче 96 г. 1.6 поради факта че нашете ги е страх да карам нещо по-барзо и явно така ще е поне половин година ако не направя някоя простотия :lol: , според вас ще бъде ли брутално смешно ако я подпипна външно (кристални стопове, angel eyes , bad look , яка музика и преместя номера долу на задната броня ) ? [/quote]

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 21 апр 2005 22:23

Няма смисъл да се занимаваш. Сега ще ти е кеф да тунинговаш, а след няколко месеца като се качиш в някоя бегачка 2000 16 в и ще те хване яд, че си влагал пари в тая кола. То и аз си мислех да тунинговам моя голф, но май директно ще взимам друг!

Потребителски аватар
Vio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vio » Чет 21 апр 2005 22:44

Е да де , но все пак после може да си взема повечето неща или когато я запродавам ще и взема повече пари,нали ? А някак ме човърка отвътре да я подпипна :?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 21 апр 2005 22:59

Като тръгнеш да я продаваш ще вземеш не повече от 40% от това което си вложил. Голямо набутване си е. А какво можеш да си вземеш с тебе е друг въпрос! Ако имаш възможност да си вземеш Г4 примерно след това или ако попаднеш на някоя вече направена кола, то тези екстри няма да ти вършат работа!
Не казвам, че ще е смешно ако правиш тунинг на твоя голф, но е безсмислено. Ето примерно DragoCL си тунингова голф 3 то дето е 1.4! И си го кефи, ама смята да си го кара. Но ти тъй като сега започваш да я караш тази кола ти препоръчвам от гледна точка на човек, който от 2 години има голф, първо да вземеш нещо по-яко и после да го тунинговаш. Поне ще знаеш къде ти отиват парите.

Потребителски аватар
didoboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didoboy » Чет 21 апр 2005 23:49

Много си зависи от самия тебе. Ако наистина си се кефиш на придобивката, е нормално да искаш да я ъпгреиднеш. И аз съм кажи речи с Голф като твоя само че е малко по стар - 94 г. Ако искаш прави си оптичен и какъвто и да е тунинг, ама ако стане така, че ще я правиш и когато едва ли не си я намазал с к'вото искаш ще взимаш нещо друго-то тогава по-добре спести си усилията за следващата придобивка. Най-добре си преценяш ти. По въпроса за смешното нема кво да се приказва-важното е тебе да те кефи, винаги има некой който да каже нещо против. Хайде леко и безаварийно каране. :wink:

Потребителски аватар
Vio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vio » Чет 21 апр 2005 23:54

Ще го помисля още малко ..... Мерси все пак за отговорите :wink:

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пет 22 апр 2005 13:41

Тунинга е нещо лично според мен.....независимо какво караш и колко мощно е то ако те кефи и имаш средства да отделиш - дай ги....

Аз съм с Г3 1.8 моно 90 кончета, не е най великата бегачка но пък си го пипам както си искам когато мога....ако вече те влече мощност и сила, няма смисъл да влагаш в 1.6 8)

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 22 апр 2005 13:52

мда ето ме и мен 1.4 с тунинга
значи забрави за тунинг по двигател нема смисъл ама въобще
музика най-има смисъл защото можеш да я сложих на всяка кола после
за оптиката...
емииии какво да ти кажа
ако си мислиш че някой ще го оцени като я продаваш забрави...
това си е едно набутване и толкоз!!!
но мен си ме кефи
пък и знам че ще я карам тая кола известно време а след това няма да се продава... ще остане или за лично позлване или ще я превърна във фирмена кола (мноу яко служебна ти кола да е тунинг :) некой ще се израдва)
та така...
най има смисъл в музика и джанти тях винаги можеш да ги продадеш :)
или на друга кола да ги сложиш...

Върни се в “Оптичен тунинг”