Търся Фирма За Опаковачни Кутийки?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Търся Фирма За Опаковачни Кутийки?
Имам малко производство и ми трябва сериозна фирма за кутийки. До сега ми ги правише една фирмица ама горката фалира и сега ми трябва нова. Някой да е в бранша?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Аз правя картонени (и всякакви хартиени) кутии
много сте ми далече бе....

скуба сегашните ми бяха с размери: 12см x 20 см x 5 см и имат прозорче....в 2 цвята са и нискита цена е максимално важна за мен защото себестойността на продукта ми е ниска и не мога да си позволя скъпа опаковка.....
дай някви цени примерни
/до сега плащах 28ст/бр/
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:chefito написа:..сегашните ми бяха с размери: 12см x 20 см x 5 см и имат прозорче.....
Това разгънат или сгънат формат е? Може ли да ми пратиш снимка (или ако имаш разгъвка) на кутията да я погледна. И кажи от какво е направена - картон. велпапе...?
бате, тва са размерите на сгъната кутийка...направена е от максимално евтин /тънък/ картон, защото вътре се слага бельо и съответно не иска да е здрава. По лудо стечение на обстоятелствата нямам кутийка, защото в цеха опаковаха всичко и сега имам мостра само във фирмата, която фалира и не знам кога ще си я взема мострата, но тя така или иначе не ме кефи вече...и искам нова по-красива...
/пс. ще карам тука, а не на лични да са в час евентуално и други колеги в бранша, дай боже от Пловдива../
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Ако scuba не ти свърши работа, виж и фирма Олим-М...
А за колегите с пластмасовите кутийки - за да не спамим форума, ще Ви помоля на лични да ми обясните какви кутийки предлагате...

А за колегите с пластмасовите кутийки - за да не спамим форума, ще Ви помоля на лични да ми обясните какви кутийки предлагате...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”