скоростна кутия за АБФ мотор?
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
joro_g400 написа:Li4o написа:joro_g400 написа:Колеги само ще дам пример:С Поло г40 С диф 3.33 и с много дьлги скорости още от 1 ва скорост излиза с 2-коли....
Спрямо каква кола и с какви скорости "излиза с две коли"...
Спрямо ПОЛО Г40 с орг скор.кут.Изкаш ли букви на кутията.
Ако имаш предвид гонката с мене от срещата аз неможах да стартирам вобще иначе с единицата на боби вървиме кантар ако тръгна както трябва на 400.Нагоре мисля че е ясно кой е по силен......Ако си бил ти с тва поло кажи как завърши с единицата???
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Колега винаги съм се дразнел от сравнения с един екземпляр който може да е бил и без сигменти например.Аз казвам какво се получава при мен не мога да казвам за всички АБФи.Винаги дърпам на 1ва при гонка и когато на другата кола и свърши 1вата аз правя една кола пред него заради по дългата си 1ва но проблема както бях казал е в дългата втора и когато сложа 2ра за момент пада на много нисли обороти и от там губя напредъка си от дългата 1ва.И ако се избегне това ще стане много добре поне според мен,просто ми трябва една по къса втора и третаjoro_g400 написа:Колеги само ще дам пример:С Поло г40 С диф 3.33 и с много дьлги скорости още от 1 ва скорост излиза с 2-коли.Та ... нали 1-ва наказва много лошо

- joro_g400
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf 3 1.8 написа:joro_g400 написа:Li4o написа:joro_g400 написа:Колеги само ще дам пример:С Поло г40 С диф 3.33 и с много дьлги скорости още от 1 ва скорост излиза с 2-коли....
Спрямо каква кола и с какви скорости "излиза с две коли"...
Спрямо ПОЛО Г40 с орг скор.кут.Изкаш ли букви на кутията.
Ако имаш предвид гонката с мене от срещата аз неможах да стартирам вобще иначе с единицата на боби вървиме кантар ако тръгна както трябва на 400.Нагоре мисля че е ясно кой е по силен......Ако си бил ти с тва поло кажи как завърши с единицата???
На финала бях с една кола
- joro_g400
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега винаги съм се дразнел от сравнения с един екземпляр който може да е бил и без сигменти например.Аз казвам какво се получава при мен не мога да казвам за всички АБФи.Винаги дърпам на 1ва при гонка и когато на другата кола и свърши 1вата аз правя една кола пред него заради по дългата си 1ва но проблема както бях казал е в дългата втора и когато сложа 2ра за момент пада на много нисли обороти и от там губя напредъка си от дългата 1ва.И ако се избегне това ще стане много добре поне според мен,просто ми трябва една по къса втора и третаrusiq_24 написа:joro_g400 написа:Колеги само ще дам пример:С Поло г40 С диф 3.33 и с много дьлги скорости още от 1 ва скорост излиза с 2-коли.Та ... нали 1-ва наказва много лошо

Ето сега аз се дразня ти ми намекваш че Поло-то ми не вьрви

Но в немски саит на 400м.Поло г40 финиш.за 15.80 а голф мк3 АБФ му дават време 16.10.може би си попадьл на поло без ти знаеш без какво

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ха ама аз изобщо не съм говорел за поло апък най вече за твоето което дори не съм виждал
Виж не става изобщо въпрос за гонка между АБФ и Г40 тук а се говори за недостатъците на АБФската скоростна кутия и имах в предвид че дългата 1ва е предимство а недостатък са 2ра и 3та
п.пА ако си много навитак скоро ако се организираме понеже онзи ден говорехме на срещата с колегите от Стара Загора да ви идваме на гости на някоя VWстеща ще се пуснем двамата няма проблем 

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
joro_g400 написа:rusiq_24 написа:Колега винаги съм се дразнел от сравнения с един екземпляр който може да е бил и без сигменти например.Аз казвам какво се получава при мен не мога да казвам за всички АБФи.Винаги дърпам на 1ва при гонка и когато на другата кола и свърши 1вата аз правя една кола пред него заради по дългата си 1ва но проблема както бях казал е в дългата втора и когато сложа 2ра за момент пада на много нисли обороти и от там губя напредъка си от дългата 1ва.И ако се избегне това ще стане много добре поне според мен,просто ми трябва една по къса втора и третаjoro_g400 написа:Колеги само ще дам пример:С Поло г40 С диф 3.33 и с много дьлги скорости още от 1 ва скорост излиза с 2-коли.Та ... нали 1-ва наказва много лошо[/quote
Ето сега аз се дразня ти ми намекваш че Поло-то ми не вьрви![]()
Но в немски саит на 400м.Поло г40 финиш.за 15.80 а голф мк3 АБФ му дават време 16.10.може би си попадьл на поло без ти знаеш без какво
Има и друго ,освен че не стартирах грам , аз не съм с АБФ-ски скорости ами от 9А и първа ми е къса, не е нищо особено!
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател: