Голф 3 2.0,115 коня,ГТИ,1993г. - гори и не върви
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Нали каза, че преди колата си е вървяла ОК? Значи едва ли проблема е сименса(за него нищо незнам и неговоря). По тея сервизи не ти ли обясниха какво точно му има на компа?
Небързай преди всичко!
Колеги не го стряскайте така човека може да се окаже някоя глупост.
Време е Ваското1 да се обади с повече инфо, а ако имаш път към Сф най добре да се отбиеш при него. Във форума има инфо за него много.
Небързай преди всичко!
Колеги не го стряскайте така човека може да се окаже някоя глупост.
Време е Ваското1 да се обади с повече инфо, а ако имаш път към Сф най добре да се отбиеш при него. Във форума има инфо за него много.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
ticho, приятелю, обещах да не се обаждам, ама от вчера си ме гложди здраво!
Сигурен ли си за годината на производство?
Какъв е шанса колата да е произведена след '94г.?
Значи: До '93 година моторите на 2.0, 115 коня се бележат с 2Е
От... кажи го средата на '94 вече се пускат пак 2.0 литрови мотори, 115 коня, но вече с код ADY. Те са със система SIMOS, производство на SIEMENS
А от '95 нататък се появява мотор с код AGG и същите данни, коийто пак е със Siemen-соф контролер!
Я провери годината на производство, моля те, а след това и кода на мотора дай, че да не се окаже, че аз, без да искам съм те хвърлил в споменатия оркестър, вместо ти мен
ама па '93 г. си е 2Е, дебиш...
Сигурен ли си за годината на производство?
Какъв е шанса колата да е произведена след '94г.?
Значи: До '93 година моторите на 2.0, 115 коня се бележат с 2Е
От... кажи го средата на '94 вече се пускат пак 2.0 литрови мотори, 115 коня, но вече с код ADY. Те са със система SIMOS, производство на SIEMENS
А от '95 нататък се появява мотор с код AGG и същите данни, коийто пак е със Siemen-соф контролер!
Я провери годината на производство, моля те, а след това и кода на мотора дай, че да не се окаже, че аз, без да искам съм те хвърлил в споменатия оркестър, вместо ти мен

ама па '93 г. си е 2Е, дебиш...

ticho написа:Ооохххх......,мислиш ли че на мене ми е лесно да карам и подържам такава кола.Двигател-2Е,година 1993,компютър-Сименс с номер037906024 аг,с версия на софтуера на компютъра 1.7 Диджифант,дебитомер-бош.Защо мислиш съм отчаян,но неискам да я сменявам.Харесва ми.
споко. аз и astragt сме с двигател ADY и дебитомерите са ни HITACHI
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Plamen_RI написа:Радо, ни виждам плоблем на човека да са му ъпгрейднали 2Е-то на АДУ....
Нищо против, стига ъпгрейда да е читав!
Аз лично не съм доволен от ъпгрейда от WIN '98 на WIN XP, но трая заради жената

А иначе нищо лошо да са му го сменили, особенно щом доскоро е работил както трябва... Проблема е, че сега не го прави... И че хвърлят човека в размисъл как да си стегне колицата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”