Задигнаха ми каручката
- Sara01
- Автомобил:
- Двигател:
Съжалявам за случилото се,но не губи надежда,може и да се намери.
Ако това не се случи,дано поне компанията бъде точна и ти изплати застраховката,а когато си вземеш нова кола я застраховай в БУЛ ИНС,там колите винаги се намират,при това в кратки срокове.Моят VW е застрахован там и аз съм доволна от тях.
Искрено се надявам нещата да се развият благоприятно за теб.
Ако това не се случи,дано поне компанията бъде точна и ти изплати застраховката,а когато си вземеш нова кола я застраховай в БУЛ ИНС,там колите винаги се намират,при това в кратки срокове.Моят VW е застрахован там и аз съм доволна от тях.
Искрено се надявам нещата да се развият благоприятно за теб.
засега няма развръзка
Не ми се обадиха за откуп, което значи че колата ще е на части вече
ченгетата ми казаха, че всъщност проблема си е мой .... то аз си го знам че е така
ама е простотия надявам се тея пичове от Витоша да са коректни
ама нямам идея при кражба дали са коректни, но иначе за удар и аз знам че плащат
айде със здраве

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: засега няма развръзка
Пич първо едно голямо сори от мен, кофти работа е това да ти дигнат колата.
После:
айде на мен да ми каже нещо такова някое ченге, как може такова нещо, техните заплати ги плащаме ние за да ловят крадци и там сякви нарушители на закона. Като си е твой проблема те къв го дървят по цял ден. Аман от тъпи и двойно по-галям аман от корумпирани ченгета
Ако наистина са ти казали такова нещо напиши писмено оплакване и го пусни до шефа им.
После:
GORING написа: ченгетата ми казаха, че всъщност проблема си е мой ....
айде на мен да ми каже нещо такова някое ченге, как може такова нещо, техните заплати ги плащаме ние за да ловят крадци и там сякви нарушители на закона. Като си е твой проблема те къв го дървят по цял ден. Аман от тъпи и двойно по-галям аман от корумпирани ченгета

Ако наистина са ти казали такова нещо напиши писмено оплакване и го пусни до шефа им.
hodi dokazvai 4e sa go kazali
Nqma kak da se dokaze 4e sa go kazali .... a i policaq kaza 4e problema si e moi v smisal takav 4e az re6avam kvo da pravq s iz4eznalata si kola dali da platq otkup, dali da gi uvedomq ako mi iskat takav... dano da e bilo v takav kontekst ... abe edin vid kvoto iskam da pravq moi si e problema ... vapreki 4e to si e taka 

- ачо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега не се отчайвай още моята я открих чак след месец и всичко и беше наред.Така че продължавай да се надяваш
виж това
виж това
GORING миналото лято имаше един репортаж на Карбовски с автокрадци. При кражбата учавтват трим - двама пазят отстрани а един краде. Преди това обаче са наели гараж много близко до мястото на кражбата и колата в първите 2-3 дни е там.
Та предложението ми е да се разходиш из квартала като постоянно включваш дистанционното на алармата - може и да се обади от някъде. Шанса не е голям, но пробвай. Аз иначе съм сложил стикери с описанието което си дал в началото на 6 служебни коли, но никой от шофьорите още не се е обадил.
Та предложението ми е да се разходиш из квартала като постоянно включваш дистанционното на алармата - може и да се обади от някъде. Шанса не е голям, но пробвай. Аз иначе съм сложил стикери с описанието което си дал в началото на 6 служебни коли, но никой от шофьорите още не се е обадил.
pi4ove za savet
obadiha se za otkup ... za kvo si pla6tam kaskoto ako im dam pari mamka mu
4udq se kakvo da pravq
ako nqkoi ima ideq neka spodeli
TNX

ima li smisal 4ovek da si pravi kasko?
kakvo 6te kazete za smisala na kaskoto togava? To togava e izli6no 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”