Милослав написа:Дата на производство - септември 1995 г.
не трябва ли да има Air Bag
GodLike написа:Милослав написа:Дата на производство - септември 1995 г.
Милослав написа:GodLike написа:Милослав написа:Дата на производство - септември 1995 г.
а бре и аз така си мисля и затова го метнах тука та да стане дискусията.
Аз не съм го гледал още на живо ама мисля да ида.Иначе ако е тоя наистина изглежда приличен само дето много са го напудрили а аз мразя омазани с разни лъскави неща коли ...
Stivi написа:Rabbit_TDI написа:Не си точно на прав път - леко чукнат и сам си го е докарал.Демек на пазара оправен го търси минимум 6500 ,а в горубляне може и 7500.
Да бе ,той го е докарал за 6000лв чукнат а оправен да го продаде за 6500?? Това да не е "добрия самарянин" че къде ще му е печалбата на човекаАко ти докараш нещо за продаване след като сложиш чертата дали няма да искаш поне 500лв да прихванеш от цялата врътка та даже ще ти малеят

raiders написа:Виж в Германия е това цената, примерно за БМВ 3 след 1992 вика под 2500евро няма, и кво става ~3000евро=6000лв. докарване 1000, станаха 7000 сложи и некви разходи може и на 7500 да стъпи и какво те и в България са толкова 8000-9000, никой не казва, че е евтино и там, зависи от колите, най-продаваните сега там са 1988-1992, и цените вървят прилично, Голф 2 перфектни за 300-500евро, Пасати ~500, рено 19, пежа и други около тези години се чистят яко, иначе другото което ме учуди е, че колите след 1995-96 става доста скъпи, мен ме интересуваше Ауди кабрио и под 3000 няма, но забележете тука може и за 6000 и за 12 000да намериш
Rabbit_TDI написа:Милослав написа:GodLike написа:Милослав написа:Дата на производство - септември 1995 г.
а бре и аз така си мисля и затова го метнах тука та да стане дискусията.
Аз не съм го гледал още на живо ама мисля да ида.Иначе ако е тоя наистина изглежда приличен само дето много са го напудрили а аз мразя омазани с разни лъскави неща коли ...
Колата е продадена 95-а ,а ма е модела 93-95 -демек без еърбегНяма ел.стъкла,не е ГТ ,няма халогени.Според мен много не си заслужава-по-добра оферта предлага един колега от форума gti неговата е 94 ама с еърбези,оригинални ББС джанти,ГТ изпълнение и т.н. /лошото е че няма клима
/
Rabbit_TDI написа:ТДИ му е майкатаИначе тва дето ти го писах важи за всички Г3 независимо бенц ,или дизел.В общи линий екстрите и мотора ти правят колата другото е купчина ламарина и перчене пред съседите с нов модел.Междо другото Pamuka си продава Ибиза ТДИ 99та с клима еърбег и т.н. за 6к
Милослав написа:...Искам дизел 90 коня клима и да е читав
ПС и да е ФВ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта