А95 или А92
- Leppard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А95 или А92
Здравейте колеги, имам един много тъп въпрос, но като незнам
трябва да питам. Карам Г 3-ка 1.4 моно ГЛ. налага ми се често да пътувам а както знаем всички цената на бензина малко по малко расте. За съжаление обаче заплатите не!! И сега ето го въпроса ако мина на А92 (все още се намира тука там) има ли вероятност да повредя мотора и каква е тя. Вярно разликата в парите между 92 и 95 не е много голяма, но за зареждане при изминаването на големи разстояния си казва своето. Нали живеем в скапана държава трябва да се икономисва от каквото може, разбира се не ми се иска да поправям двигател и затова моля за съвет от всеки който разбира. Балгодаря предварително!!!

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:buFka написа:chefito написа:карал съм много с 92...леко чука аванса....
пс. ГАЗ!
Ти си с ABD, ама при другия мотор ше стане инфекция според мен...поне по книга викат че минимума е 95
буфка другия е пълна инжекция мисля...няма общо с нашия ...
мда...прав си май. колегата да кара с 92 и да не се шашка значи

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:Хора вие пък ако си мислите че като плащаме за 95 караме с такъв значи живеете в заблуда.
е тва е друга бира бате....макар че не си много прави и ти...ако колата е центрирана за нужните октани и и сипеш по ниски веднага се разбира по вървеж и чукане на аванса...до сега никога не съм имал проблеми с бензините на лукойл и петрол...нормален разход + нормална работа на мотора = добър бензин в нужните норми....предполагам винаги може да е една идея по добър ама здраве да има за нас пък тия гробници дето ги караме не моем ги мислим чак толкова...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:23, променено общо 1 път.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
znainainai написа:Rabbit_TDI написа:Колега що не бухнеш газ направо ако си моно
Aз на моя голф газова уредба(бомба в колата) ПОСМЪРТНО няма да му сложа конструиран е да върви на бензин и така ще е!!!
Темата за газта е многократно обсъждана.Нямам никва полза да споря с теб ,само мога да кажа че предимствата са много повече от недостатъците ако не си пълна инжекция.За твърдението за бомбата пък съвсем не ми се говори.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”