Уреди от Ауди!
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
На въпроса на колегата KOKOWOZ ,мисля че няма да имаш проблем да вградиш CD-то на мястото над пепелника,аз съм го закрепил само с шейната отстрани за корпуса на барчето.Избора ми беше такъв защото не пуша и исках нишата отгоре да мога да си я ползвам.Уредите просто сами ме намериха,знам че сруват около 80лв втора ръка,на мен ми ги дадоха за 50лв просто така се стекоха обстоятелствата за един познат.Ползвам датчик за маслото от мерцедес,тои е до 3 бара(за без пари толкоз),температурния е от лада ако не се лъжа беше 3лв нов.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
уреди
.Аз не можах да си намеря на поносима цена от Ауди и затова си сложих едни от Лада. Уредите , датчиците и стругарската работа общо 55 лв. Идеално е за по-ограничен бюджет.Ще пусна снимки, ми според мен за тия пари чудно стана.Бе нешто не стана със снимките ,някой ако прояви интерес да му ги пратя на мейл да ги постне.
оправих снимките. mod edit: golfer

оправих снимките. mod edit: golfer
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
уреди
Голямо благодаря на golfer.
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Браво ,колега lozan67,много добре са се получили!!!Евала за ентусиазма,между другото и аз бях с уреди от лада,преди да си намеря "класиката" уреди от ауди!
Определено си струват всеки лев дето съм дал за тях,освен параметрите на мотора дето могат да се следят имат и естетична страна,радват окото!
Кеф цена няма,а аз си правя колицата за кеф!

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
уреди
Ми в момента мери въздуха
. С една свинска опашка сам го хванал за масления филтър. Така е поради две причини от никоя морга не щат да ми продадат пробката за маслото за да си направя преходник за датчика от ЛАДА, който е спо-голям диаметър, а сега се сдобих със водно охлажданне за маслото барабар с конзолата и на нея има датчик за темп. на маслото и по него ще си правя преходник. Но още не мога да събера тръбичките по свързването. Тройника за налягането е от ЛАДА като съм преработил само центъра, по стар датчик от морга. Прати мейл на лични да ти пратя снимки, че още не се оправям с качването във форума.