Започвам да съжалявам че ги сложих тези гърнета

bomber написа:Наистина е тъп въпросаама искам да разбера дали аз имам проблим с ушите ,или си е нормално това.Смених си изпускателната система,а отзад съм със спортно гърне и като карам ушите ми глъхнат.От вчера ме боли и главата,абе мн кофти се чувствам и имам някакво напрежение около ушите след като сляза от колата.
Hertz написа:bomber написа:Наистина е тъп въпросаама искам да разбера дали аз имам проблим с ушите ,или си е нормално това.Смених си изпускателната система,а отзад съм със спортно гърне и като карам ушите ми глъхнат.От вчера ме боли и главата,абе мн кофти се чувствам и имам някакво напрежение около ушите след като сляза от колата.
Е ма вече си гъзар и сигурно са се дигнали поне 300 коня отгоре на твойте 200![]()
Тря да го чуя вече бе, аре мини към нас не се скръндзи за тоя пусти бензин![]()
Ludia написа:teodor6769 написа:Споко на всички със спортни гърнета им глъхнат ушите и ги боли глава ама май само ти имаш акъл да го осъзнаеш, другите явно нямат или им е в дифицит![]()
![]()
стига бре, и аз се бях засили да слагам такива гърнета...
teodor6769 написа:Ludia написа:teodor6769 написа:Споко на всички със спортни гърнета им глъхнат ушите и ги боли глава ама май само ти имаш акъл да го осъзнаеш, другите явно нямат или им е в дифицит![]()
![]()
стига бре, и аз се бях засили да слагам такива гърнета...
Е айде слагай че сме почти от един квартал а не съм те засичал, така поне по шума ще те познавам![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта