реални ли са цените на продаваните коли в БГ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Пет 30 мар 2007 20:31

При тази конкуренция надали могат да се разберат всички да не падат под неква цена,друг е въпроса какво се крие под опаковката,но ако си мислите,че немци,швейцарци,италианци и т.н.,няма да ви подведат,се лъжете.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пет 30 мар 2007 20:43

Абе цените са си нормални друг е въпроса дали са по джоба ни.Дори и в Гярмания добрата кола си струва пари.Тези за 100-200евро са шрот-боклук или не са за хора с големи претенции.Дори според мен в момента цените са повече от реални.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 31 мар 2007 9:28

Не знам защо всички споменавате Германия като се говори за цените на коли 2-ра ръка у нас ?? Като се знае че поне 80% са италянки а там цените са доста надолу от цивилизованите страни респективно печалбата на джамбазите е доста по-голяма! Имаше преди обява на един човек дето предлагаше посредничество за кола от Германия та си говорих с него че ми трябваше една определена ударена кола,та той каза-не ти трябва такава кола от тук ,търси си в Италия,от тук хората си взимат най-вече за собствена употреба !

Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetman » Съб 31 мар 2007 22:48

Аз мисля че в БГ са прекалено надути цените, бяха надути и продтлжават да бъдат! :evil: Верно че паднаха малко след 01.01.07 ама с колко - към 1000 най-много(а митото дето отпадна бе поне 1700лв), а във автокъщите повечето са си на старите цени :(
Много ни търгашат тук авто джамбазите, разбирам за кола 4-5к лв да искат комисионна от 500-600лв - ама не - повечето за по-малко от 1000лв не искат и да чуят(от опит говоря)!

Потребителски аватар
Shnorhel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Shnorhel » Съб 31 мар 2007 23:22

Това че джамбазите товарят яко го знам и аз от собствен опит.Бях до Германия с 2 ма такива-платих си да ме закарат до там и да ме разведат,имаха поръчки от БГ.хехе взеха кола с прецакам саединител,различни предни седалки,и куп други забележки.а обясниха на момчето че колата е в перфектно състояние:(
и го натовариха с 1500лв.

Потребителски аватар
nicki4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nicki4 » Нед 01 апр 2007 10:21

моля днес да не правим кофти шегички и да не се лъжем. 1-ви април.

Боко_76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Боко_76 » Нед 01 апр 2007 16:03

Според мен не са спаднали все още толкова, колкото може. Причината е че сравнително отскоро няма мито и в момента търсенето на коли е доста по-голямо от практическите възможности да се внася. След 3-4 месеца вече ще улегнат нещата. Напоследък модата е постоянно да се говори за предстояща екотакса от 600 лв, което за мен е с цел да се дава зор на купувачите да не умуват много. За мен е напълно нелогично ако ще има екотакса тя да не е наложена вече, а месеци наред да се "обмисля". Можеше да е определена на 200лв например, а после да я обмислят ако трябва и цяла година толкова ли да е или повече.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”