Шофьорски курс
- nadia23
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Шофьорски курс
Някой ходил ли е на Дондуков 11.Гледам някакви реклами за по 230лева.Дали са добри?
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
ако фирмата е авто-лир по-добре бегай надалеч.
тия са пълни олигофрени и даяджийте не пускат никой от тая фирма да вземе книжка. тая такса 230 накрая ще излезе 2300. ако искаш свестен инструктор който да те научи пиши на Л.С. ще ти дам номера. 350 е, но така те научават, че почти е невъзможно да те скъсат
тия са пълни олигофрени и даяджийте не пускат никой от тая фирма да вземе книжка. тая такса 230 накрая ще излезе 2300. ако искаш свестен инструктор който да те научи пиши на Л.С. ще ти дам номера. 350 е, но така те научават, че почти е невъзможно да те скъсат
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте на всички!
Време е и аз да взема книжка и да карам любимата си марка кола(не,че не мога да карам,но не е правилно така)
Вече не издържам
Много ще се радвам да ми предложите някоя добра автошкола с добър инструктор,защото една колежка караше курсовете при един,който й поиска 200лв за да изкара изпита,а дори да паркира не я беше научил
А също така искам да карам курсовете на Golf разбира се
Предложиха ми да се запиша в автошкола ВАСИЛЕВИ....ако някой има информация за тях,ако може да ми съобщи
Чакам предложения
Благодаря предварително! 
Време е и аз да взема книжка и да карам любимата си марка кола(не,че не мога да карам,но не е правилно така)

Вече не издържам

Много ще се радвам да ми предложите някоя добра автошкола с добър инструктор,защото една колежка караше курсовете при един,който й поиска 200лв за да изкара изпита,а дори да паркира не я беше научил

Предложиха ми да се запиша в автошкола ВАСИЛЕВИ....ако някой има информация за тях,ако може да ми съобщи

Чакам предложения

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW-fenka написа:Здравейте на всички!
Време е и аз да взема книжка и да карам любимата си марка кола(не,че не мога да карам,но не е правилно така)![]()
Вече не издържам![]()
Предложиха ми да се запиша в автошкола ВАСИЛЕВИ....ако някой има информация за тях,ако може да ми съобщи![]()
Чакам предложенияБлагодаря предварително!
Надявам се да ми помогнете

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз карах на Голф 2, ама как се казваше инструктура ей богу не знам (не му помня фамилията, иначе по малко име е Иван)...сестра ми кара в същата школа и нейния инструктор също не я беше учил да паркира. А моя ме научи на всичко, което може да се научи за толкова малко часове.
Тук ще намериш повече: http://www.y-maria.com
Тук ще намериш повече: http://www.y-maria.com
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мога да препоръчам 1 пич - http://boby.s5.com/
сайта е много отвратително направен, ама не може да се иска повече от инструктор да разбира ХТМЛ, пак че и толкова може.
Колата е форд мондео 2.0 16В 136 конченца, климатик и всички есктри.
Най-важното е че пича е свестен, пращал съм при него всичките си приятели и няма 1 недоволен
Цената на курса мисля че е нормална, не е ниска зарибяваща или супер скъпа
сайта е много отвратително направен, ама не може да се иска повече от инструктор да разбира ХТМЛ, пак че и толкова може.
Колата е форд мондео 2.0 16В 136 конченца, климатик и всички есктри.
Най-важното е че пича е свестен, пращал съм при него всичките си приятели и няма 1 недоволен

Цената на курса мисля че е нормална, не е ниска зарибяваща или супер скъпа
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”