31.03.2007 - Божурище, малко снимки

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Нед 01 апр 2007 23:59

neon написа:Абсолютно съм съгласен, че линейка трябва да има на пистата! Ако трябва да събират по един лев отгоре (щото при 1000 души мисля, че стига), но да има! А, иначе коментатори-бол.

Линейка задължително трябва да има... Спомням си преди 2-3 години седеше линейка в края на пистата но вече я няма :roll:

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Пон 02 апр 2007 0:54

За пожарогасителите не сте прави!!!!
Лично аз бях със Ораганизатора когато се разбра че от финала са изпръскани 2бр. пожарогасители. Той натовари още един в вдно туинго и отпраши нагоре! да не говориме през това време колко други коли (с пожарогасители) се засилиха към "мястото"!
Когато се кара с евтина каска и без екип ефекта е налице!!!
Това не е първия инцидент няма и да е последния (за съжаление)!
Линейка Трябва да има или поне компетентен лекар!!!
Аз не мога да разбера защо изобшо са го пуснали на пистата :shock . знам че подписват някакви декларации, но те не гарантират живота на участника или недай боже зяпач. УЖАС!!!
после питайте защо викат по зяпачите когато излизат почти на средата на пистата само и само да видят нещо повече....
Представете си как Някой от най-силните автомобили къса нещо по курмилната уредба...... познайте при 150км/ч 800 кила как се спират за 20м въртене (ако шофера е добър)??? МЕЛЕ и това е в средата на пистата?????!!!!!! НЕ СТАВА САМО СЪС ЗЯПАНЕ ТРЯБВА И ЪКЪЛ!!!
радвам се че момчето е ОК и ше се оправи!!!

П.П. Мислете като карате и мислете като гледате!

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Пон 02 апр 2007 7:37

Червения голв от четвъртата снимка е от нашия град. По принцип го кара една Жена. Преди това е бил в Благоевград.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 02 апр 2007 15:47

Bobby_ написа:За пожарогасителите не сте прави!!!!
Лично аз бях със Ораганизатора когато се разбра че от финала са изпръскани 2бр. пожарогасители. Той натовари още един в вдно туинго и отпраши нагоре! да не говориме през това време колко други коли (с пожарогасители) се засилиха към "мястото"!
Когато се кара с евтина каска и без екип ефекта е налице!!!
Това не е първия инцидент няма и да е последния (за съжаление)!
Линейка Трябва да има или поне компетентен лекар!!!
Аз не мога да разбера защо изобшо са го пуснали на пистата :shock . знам че подписват някакви декларации, но те не гарантират живота на участника или недай боже зяпач. УЖАС!!!
после питайте защо викат по зяпачите когато излизат почти на средата на пистата само и само да видят нещо повече....
Представете си как Някой от най-силните автомобили къса нещо по курмилната уредба...... познайте при 150км/ч 800 кила как се спират за 20м въртене (ако шофера е добър)??? МЕЛЕ и това е в средата на пистата?????!!!!!! НЕ СТАВА САМО СЪС ЗЯПАНЕ ТРЯБВА И ЪКЪЛ!!!
радвам се че момчето е ОК и ше се оправи!!!

П.П. Мислете като карате и мислете като гледате!

щом си бил с организаторите и казваш така значи си прав, извинявам се :)

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пон 02 апр 2007 20:25

Sir T този CLS 55 AMG-то дали ще може да го уредиме за един бал на 25-ти Май? :roll: Айде ако има възможност пиши едно ЛС. Благодаря!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”