Здравейте колеги,
нещо пак ми бръмна главата, и ..
след като направих моето табло с диоди и ламаринени циферблати от нераждъвейка, всичко беше мн хубаво, но някак си не съм удовлетворен.
та т.к. никаде не съм срещал до сега това, ще си запитам като белите хора:
- става ли таблото от Голф 4, на мястото на такова от Голф 3/Сеат ??
или
- има ли дигитално табло за Голф3/Сеат, каквито например има като за Голф 2 ?
Благодарности
Питане за табло
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
в ибей имаще готов кит табло/голф 4/ със софтуер за показателите на уредите за всички модели на голф 3-цената беше 100 евро или лева-не си спомням-даже бях помолил Брезел да ми го купи и донесе,но се оказа малко по сложно.Там пишеше че трябва да се илиминира нещо си,неразбрах на немски какво точно и се отказах.
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SMEL написа:в ибей имаще готов кит табло/голф 4/ със софтуер за показателите на уредите за всички модели на голф 3-цената беше 100 евро или лева-не си спомням-даже бях помолил Брезел да ми го купи и донесе,но се оказа малко по сложно.Там пишеше че трябва да се илиминира нещо си,неразбрах на немски какво точно и се отказах.
Хмм.. какво ли ще рече това.. да се елиминира нещо .. ?
Аз най-вече се чудя дали ще пасне като габарити, защото ми се струва по голямичко от сегашното и с по-различна форма.. пък и не знам после и пластмасата която стой отпред (която закрива дуплата в таблото) дали ще се наложи от прерабоптване..

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето ти линк надявам се да ти свърши работа,ако нещо не ти е ясно питай ще помагаме.
http://www.kfz-kabelbaum.de/assets/s2dmain.html?http://www.kfz-kabelbaum.de/
П.С. по немските форуми пишат че не се реже и няма много за преработване,основното е този адаптор.

П.С. по немските форуми пишат че не се реже и няма много за преработване,основното е този адаптор.
Последна промяна от Vladko на Вто 03 апр 2007 0:07, променено общо 2 пъти.
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а ето го и моето табло как изглежда, т.к. обештах да го покажа.
извинявам се за качествтото на снимките, но са правени с телефон, на ме много светлина..
ето ламаринените километражи които сам сам си направил -> ЦЪК
Километража готово състояние ЦЪК
най-важното за мен беше че успях да премахна проблема със светенето на диодите в точка..
но както казах вече, нещо не съм удовлетворен.. искам нещо по хубаво
извинявам се за качествтото на снимките, но са правени с телефон, на ме много светлина..
ето ламаринените километражи които сам сам си направил -> ЦЪК
Километража готово състояние ЦЪК
най-важното за мен беше че успях да премахна проблема със светенето на диодите в точка..

но както казах вече, нещо не съм удовлетворен.. искам нещо по хубаво

- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vladko написа:Ето ти линк надявам се да ти свърши работа,ако нещо не ти е ясно питай ще помагаме.![]()
П.С. по намските форуми пишат че не се реже и няма много за преработване,основното е този адаптор.
Приятел, този сайто го видях още вчера, но всичко там ми е пълна мъгла.. едно е че нищо не разбирам от немския, 2ро че има по 3 реда писано и не знам за какво става дума..

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Принципно пише че с помоща на този кит и на табло от Голф 4 МотоМетър с номер....... може да направиш смяната plug&play но аз сега забелязах че ти си с Ибиза и то дизел,а там се подчертава че става въпрос за бензинова кола-може би има разлика.Ще потърся по нета,но мисля че твоята кола е 1към 1 с Поло не с Голф 3.
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vladko написа:Принципно пише че с помоща на този кит и на табло от Голф 4 МотоМетър с номер....... може да направиш смяната plug&play но аз сега забелязах че ти си с Ибиза и то дизел,а там се подчертава че става въпрос за бензинова кола-може би има разлика.Ще потърся по нета,но мисля че твоята кола е 1към 1 с Поло не с Голф 3.
е аз точно там гледам (колкото и разбирам де) нещата ги пише по 2 пъти.. 1 път за нещо си .. до 7000 оборота, и 2ри път пише ТДИ ... 5500 оборота.. ?!?
пък и таблата на Голф3, поло 6н и Ибиза са 1:1
а и има друго нещо което не разбирам ! като кликна на "синия" бутон под цената ми излиза някво съобщение на патагонски и нищо .. какво се иска да се направи, не видях никъде нещо от типа на акаунт .
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:На Поло 6Н и Сета са с едно и също таблло и база което няма нищо общо с Г3 / за справка виж снимката на таблото ми в гаража /.Според мен по лесно ще ти е да пригодиш таблото от новото поло което е перфектно.
не съм съгласен, аз в нас имам едно табло точно от Голф3, което го взех да се "уча" с разглабянето първо на него..
и мога да кажа че освен в цвета на срелките и циферблатите, разлика няма ! всичките елементи са еднакви.. габарите.. абе всичко !