тези думи се състоят в това което ще кажа по надолу

В тази тема става въпрос затова как един човек с постъпката си прави щтастлив мен

Човекът за които говоря се казва Сашо или за повечето от форума е известен като PL-16v .Зад това име се крие личност която направи за мен нещо което дори моите приятели не биха направили.
Става въпрос за това ,че аз за момента нямам възможности да се здобия с фарове кръстачки за г2 поради финансови причини.Доброто дело на Сашо се състои в това че тои ми предложи да ми подари неговите, дори бих искал да цитирам точно неговите думи;
Братле а помеждодругото искаш ли да ти дам старите ми фарове и без туи седат е така на балкона.
Aбе братле не ти искам пари важното е че ще застанат чудесно на голфчо пък като доида на гости ще почерпиш и така предпочитам да ги дам на тебе без пари отколкото на някои които въобще няма да оцени фарчетата.
За мен излезнали от неговата уста тези думи значат страшно много.
Не мога да разбера защо точно на мен реши да ми ги подари, при полужение, че се познаваме лично а само от форума

Това което ми остана да кажа е , че тои спечели за винаги един добър приятел в мое лице.
Наи официално искам да му благодаря и да му кажа че винаги може да разчита на мен за каквото и да било само да е по възможностите ми.
Сашо наи искрено ти благодаря за това, че ми подари фаровете ти , за мен ще бъде чест да карам с тях.Това че ти направи до извесна степен реалност моята идея говори само едно УВАЖЕНИЕ КЪМ МЕН.
Идеята ми

Подаръка

И ето снимковият матерял е на лице

Тази фото сесия е посветена изцяло на Сашо в знак на благодарност