Избор на моторче..
- idkedikov
- Автомобил: VW Passat 3bg
- Двигател: AVF
- Контакти:
Избор на моторче..
Предложете ми някакво скутерче до към 700-800 лева мах че мисля да си вземам за лятото 

- idkedikov
- Контакти:
GodLike написа:Заложи на четиритактово! Аз преди години имах Сузуки двутактово и не знам колко пъти съм му сменял бутало и сегменти
4 тактово ама са много пари

da__buzz написа:аз продавам ве сузуки сепия 94 год. за 800 лв. --перфектно и винаги е било такова
търся нещо по-голямо , смисъл пак 50 кубика ама да е по-голямо габаритно

Нещо като Aprilia Gulliver и Gillera Typhoon

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
и знаеш че грешка немаш !!!
и знаеш че грешка немаш !!!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ммда... Обещах, ма никва не я свърших!
Оказа се, че там, до нас, дето съм виждал, вече втора година било невъзможно да видя, защото фирмата от тогава се била приместила... И не знаят къде!
Другото място, дето бях виждал, както и предположиих, беше затворено в 6 часа и тъй като е търговски комплекс (базар) и е с огради отвън, въобще не успях да надникна вътре за да видя има ли или няма такива неща вече.
Съжалявам!
По пътя за Карлово имаше един МотоСалон. Вероятно в четвъртък ще пътувам за Троян (от там се минава) и непременно ще спра, за да погледна. Ако не е в четвъртък, в събота със сигурност ще мина покрай него

Оказа се, че там, до нас, дето съм виждал, вече втора година било невъзможно да видя, защото фирмата от тогава се била приместила... И не знаят къде!
Другото място, дето бях виждал, както и предположиих, беше затворено в 6 часа и тъй като е търговски комплекс (базар) и е с огради отвън, въобще не успях да надникна вътре за да видя има ли или няма такива неща вече.
Съжалявам!
По пътя за Карлово имаше един МотоСалон. Вероятно в четвъртък ще пътувам за Троян (от там се минава) и непременно ще спра, за да погледна. Ако не е в четвъртък, в събота със сигурност ще мина покрай него
- idkedikov
- Контакти:
radotom написа:Ммда... Обещах, ма никва не я свърших!
Съжалявам!
Не се притеснявай колега когато може , а пък дори и да не можеш няма проблем

Re: :)))
Perso написа:Истината е V-max на Yamaha!
Да имам познат с такъв мотор...
Една дума...УНИКАЛЕН!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”