Кажете ми горе долу за колко пари трябва да търся следния автомобил :
Фолксваген Поло 1.4, бензин
96', 97' или 98', Нов внос 
4/5 врати
Серво управление
За какви пари трябва да търся подобно Поло?
Събрал съм към 4500 лв. и реално ли е да го търся на тази цена?
Къде е най-добре според вас да го търся, Горубляне, Автокъщи, някой да ми докара, Дупница?
Всички обясняват как в Дупница били най-евтини, взимали се директно от автовоза и им се лепяли като мухи на мед???

Фолксваген Поло 1.4
- 
				Scotch&Soda
- Автомобил:
- Двигател:
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен тези пари са ти достатъ4ни за 1.4  .  
Аз ли4но бих те посъветвал да си купиш кола нов внос от италия ,защото нямат грам ръжда по купето и са много запазени , но задължително преди да я купиш я закараите на диагностика за да видиш състоянието на мотора , защотот италианците по принцип не подържат добре двигателите .
А разликата в цените на Горубленя и в дупница е около 200 лева по мои сведения .
Ако нямаш познат които с които да отидеш и да си докараш кола по добре си вземи от тук нов внос .
Ина4е 1.4 мотора е добър ,с добри динами4ни характеристики и сравнително малък разход

Аз ли4но бих те посъветвал да си купиш кола нов внос от италия ,защото нямат грам ръжда по купето и са много запазени , но задължително преди да я купиш я закараите на диагностика за да видиш състоянието на мотора , защотот италианците по принцип не подържат добре двигателите .
А разликата в цените на Горубленя и в дупница е около 200 лева по мои сведения .
Ако нямаш познат които с които да отидеш и да си докараш кола по добре си вземи от тук нов внос .
Ина4е 1.4 мотора е добър ,с добри динами4ни характеристики и сравнително малък разход
Здравейте, нов съм във форума и поздравявам всички фенове на марката. Извинявам се предварително на автора на темата , но и аз исках да попитам подобно нещто за една оферта:
Данни:
Дата на производство - февруари 1997 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 101 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 127000 км
Цвят - Tъмно син
Особености:
2(3) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Лети джанти
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Отлично състояние ! Пълно автокаско ! Спортно окачване, Спортен ауспух, Спортни седалки! Сменени масла, филтри, кабели, свещи, Предни дискове и накладки. Бартер за по нов автомобил !
Та заслужава ли си цената за този автомобил(5800 лв)
като е без клима и още несъм ходил да го видя на живо.
Поздрави!!! И пак се извинявам на автора, че спамя в неговата тема

Данни:
Тип двигател - Бензинов
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 127000 км
Цвят - Tъмно син
Особености:
2(3) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Лети джанти
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Отлично състояние ! Пълно автокаско ! Спортно окачване, Спортен ауспух, Спортни седалки! Сменени масла, филтри, кабели, свещи, Предни дискове и накладки. Бартер за по нов автомобил !

- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Re: Фолксваген Поло 1.4
колега, в Дупница наистина колите са по-евтини.Scotch&Soda написа:Кажете ми горе долу за колко пари трябва да търся следния автомобил :
Фолксваген Поло 1.4, бензин
96', 97' или 98', Нов внос
4/5 врати
Серво управление
За какви пари трябва да търся подобно Поло?
Събрал съм към 4500 лв. и реално ли е да го търся на тази цена?
Къде е най-добре според вас да го търся, Горубляне, Автокъщи, някой да ми докара, Дупница?
Всички обясняват как в Дупница били най-евтини, взимали се директно от автовоза и им се лепяли като мухи на мед???
 по принцип  една трета от горубляне са от Дупница
  по принцип  една трета от горубляне са от Дупница  ако искаш се разходи до там, само вземи някой поэнат, дето разбира от автомобили
  ако искаш се разходи до там, само вземи някой поэнат, дето разбира от автомобили  повечето вкарани там автомобили са били със сериоэни удари преди да излязат за продан, така че гледайте внимателно
  повечето вкарани там автомобили са били със сериоэни удари преди да излязат за продан, така че гледайте внимателно  да ти кажа има и доста читави между тях
  да ти кажа има и доста читави между тях  успех
  успех 
- 
				Scotch&Soda
- Автомобил:
- Двигател:
А какво ви е мнението за Сеат Ибица? Те като че ли са малко по-евтини? Има ли някакви големи разлики с Поло, освен че не пише Фолксваген и че дизайна е друг? Ще ида тази седмица до Дупница да видя какво предлагат там и ще набележа няколко автомобила и следващото ходене вече ще е с някой, който е по-навътре в нещата 

- vladko_g40
- Контакти:
според мен са му малко множко паричките, но все пак мини и го огледай. може да си заслужаваremax написа:Здравейте, нов съм във форума и поздравявам всички фенове на марката. Извинявам се предварително на автора на темата , но и аз исках да попитам подобно нещто за една оферта:
Данни:
Тип двигател - Бензинов
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 127000 км
Цвят - Tъмно син
Особености:
2(3) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Лети джанти
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Допълнителна информация:

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Как ще са много бе Владкооооооооооооо, аз моето го взех за 6500 и също няма климатик . Бате ходи го гледаи . Виж да не е изгнило . Закараи го на дигностика да му видиш мотора . Покараи го малко и го задръж на около 4000 оборота на дълго поне 1-2 км. за да видиш да не прекъсва , защтото стъпковите мотор4ета са им слабост на този модел , и ако вси4ко е океи ГО ВЗИМАИ !vladko_g40 написа:според мен са му малко множко паричките, но все пак мини и го огледай. може да си заслужаваremax написа:Здравейте, нов съм във форума и поздравявам всички фенове на марката. Извинявам се предварително на автора на темата , но и аз исках да попитам подобно нещто за една оферта:
Данни:
Тип двигател - Бензинов
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 127000 км
Цвят - Tъмно син
Особености:
2(3) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Лети джанти
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Според мен, ако всичко е наред тази кола е даже евтина...с тая липса на клима явно е от швабско и като се загледаме в описанието- окачване, джанти, седалки, ауспух...я се замисли, ако ти вземеш да ги слагаш тези неща колко ще ти излезе...От друга страна погледнато, ако не си фен ти реално нямаш нужда от тези неща и можеш да си намериш и по-евтино поло...

- vladko_g40
- Контакти:
прави сте колегиPOLO_SPORT написа:Според мен, ако всичко е наред тази кола е даже евтина...с тая липса на клима явно е от швабско и като се загледаме в описанието- окачване, джанти, седалки, ауспух...я се замисли, ако ти вземеш да ги слагаш тези неща колко ще ти излезе...От друга страна погледнато, ако не си фен ти реално нямаш нужда от тези неща и можеш да си намериш и по-евтино поло...
 не съобраэих,  че е със спортно окачване
  не съобраэих,  че е със спортно окачване 
- request
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
remax написа:Здравейте, нов съм във форума и поздравявам всички фенове на марката. Извинявам се предварително на автора на темата , но и аз исках да попитам подобно нещто за една оферта:
Данни:
Тип двигател - Бензинов
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 127000 км
Цвят - Tъмно син
Особености:
2(3) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Лети джанти
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Допълнителна информация:
както е казал един колега по-долу, аз кола без клима няма да си взема вече/сегашната ми е със вече/...тъй че като за без клима ценат е ок....ти си преценяй, виж и Векстор какво е казал...
- BEX---GLX
- Автомобил: Polo 6R
- Двигател: 1.4i
сеата е по-широк отвътре, но със стария - АБД двигател - не си взимай, търси АЕХ, абе търси си поло след - 98 - реална, защото на горубляне всички са бутнати с по годинка напред, гредай по стъкла, търси си с новия километраж, отвътре са използвани по-хубави материали, в сеат, това не се променя...  

успех

успех
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”