Но по-полека с оплювките по 1.8 ABS-а !Там не пипай!Защото времето е доказало,че това е най-добрият двигател на Голф произвеждан някога!quote]
Съгласен на 100%

moerte написа:Ужас, Взех си Голф с такъв мотор и сега си сипя главата с пепел. Умеси антифриза и маслото. Отворихме главата и се оказа с язви на 2 места покрай цилиндрите. Сега не знам къде да намеря такава глава-ПОМОЩ!
Bobby_ написа:hongi написа:Не си мисли че германеца дето е измислил колата е бил по прост и не е сложил такъв датчик.)
иначе успех ако си решил и пиши какво е станало))
Въпросните датчици не ги монтират фабрично щото това е екстра за "бегачки" а не на .... коли
Bobby_ написа:moerte написа:Ужас, Взех си Голф с такъв мотор и сега си сипя главата с пепел. Умеси антифриза и маслото. Отворихме главата и се оказа с язви на 2 места покрай цилиндрите. Сега не знам къде да намеря такава глава-ПОМОЩ!
аз мисля че е редно да спря да споря с вас Фактите говорят....
АБУ е капризен мотор!!!!....... започвам да се повтарям....
0896661809 Боби. обади се да ти кажа къде да занесеш главата да я поправят.
Но по-полека с оплювките по 1.8 ABS-а !Там не пипай!Защото времето е доказало,че това е най-добрият двигател на Голф произвеждан някога!А на този двигател се монтират не една ,а поне 5 разновидности(като комбинация на предавателни числа) напълно заменяеми скоростни кутии и то на едни и същи модели!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 74 госта