ABU двигателя добър ли е
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за 40000 км не ми се счупил нито веднъж, на 225 хиляди е, виж в гаража какво съм му причинил, аз на ден ако не влеза поне пет пъти в лютеницата все едно не съм жив .... и ако на магистрала не вдигна поне 190 също ...... + това от 20тина счупени лошо мотори дето съм виждал един беше 2Е и се оправи след биелни лагери, един АБС ..... лагери и гарнитура.... всичките останали АБУ, братовчед ми като вдига телефона ...слуша, слуша ..и казва "1,6 Моно АБУ нали" ...сега знам че си е твой и си го обичаш ...но това е разпилен 1.05 кошник дето е умрял от гъдел .......
Последна промяна от Tyan на Вто 03 апр 2007 8:03, променено общо 1 път.
РАБРАХ ГО МЕРСИ
ЗАСЯГАМ се щото в бг всеки втори левак отворил си капака на колата става професор по ДВГ и прави глобални обощения
И като напише някой АБу в търсачката и ще изчете една камара глупости нямащи нищо с деиствителноста и ако си е купил такава кола може да се самоубие за което вина ще носят модераторите на форума
чакам си БАНА
ЗАСЯГАМ се щото в бг всеки втори левак отворил си капака на колата става професор по ДВГ и прави глобални обощения
И като напише някой АБу в търсачката и ще изчете една камара глупости нямащи нищо с деиствителноста и ако си е купил такава кола може да се самоубие за което вина ще носят модераторите на форума
чакам си БАНА
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hongi написа:РАБРАХ ГО МЕРСИ
чакам си БАНА
не мислиш ли, че си леко нагъл, тук си от скоро, не познаваш кой с какво се занимава ....мога да ти кажа че форума си има истински добри майстори, който са специализирани главно във VW.... и всичките си казаха мнението ...и аз мога с чиста съвест да се закълна че са прави .......... няма по чуплив мотор на VW от този ...и ти написах защо е така ......
но разбира се ..всички грешат ..ти си прав..извини ме

- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:......
но разбира се ..всички грешат ..ти си прав..извини ме
виж сега ... който не разбира от двигатели (не ти) да се ориентира по пазарните цени ... отива примерно в раздел продава и вижда колко върви едно АБУ и колко върви един АБС или 2Е или АБФ ... резултатите са красноречиви ... мисля че спора е безмислен
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Малко по-напред съм написал думата "конструктивен", явно не всички колеги знаят какво значи... Определения от "несполучлив" до "пълно л..-но"... Хайде стига вече, приемете, че сме се "набутали страшно" с този ДВГ /дано да се успокоите!
/ и спрете с коментарите, по-добре помагайте при възникнали проблеми!
Нещо конкретно - споменавал съм тук, че моя ДВГ сравн. лесно пуска перката /стрелката ми иначе бързо достига средата и не мръдва повече/, а не съм сменял водна помпа. След 20-30 сек. работа /дори и на место/ перката си спира. Да се приготвям ли за по-ранна смяна на водна помпа или да изчакам до поредна смяна на ремъци/антифриз?

Нещо конкретно - споменавал съм тук, че моя ДВГ сравн. лесно пуска перката /стрелката ми иначе бързо достига средата и не мръдва повече/, а не съм сменял водна помпа. След 20-30 сек. работа /дори и на место/ перката си спира. Да се приготвям ли за по-ранна смяна на водна помпа или да изчакам до поредна смяна на ремъци/антифриз?
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
hongi написа:И като напише някой АБу в търсачката и ще изчете една камара глупости нямащи нищо с деиствителноста и ако си е купил такава кола може да се самоубие за което вина ще носят модераторите на форума
Хайде сега да те помоля много учтиво да се извиниш на група Модератори, понеже те нямат никаква вина и не носят никаква отговорност за постването на мнения от всеки един от потребителите на форума.
Благодаря!
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”