При мен последствията са скъсана гума, крива джанта и Бог знае още какво , колата дърпа яко в ляво а волана се измести на 30 градуса в дясно. При това карах с около 60. Днес отивам да видя какво ще излезе

Имайте едно на ум!!!!
astragt написа:Дупката се намира на околовръсното от цариградско шосе към ботевградско , точно на разклона за ботевградско шосе.
При мен последствията са ....
Имайте едно на ум!!!!
dpp написа:astragt написа:Дупката се намира на околовръсното от цариградско шосе към ботевградско , точно на разклона за ботевградско шосе.
При мен последствията са ....
Имайте едно на ум!!!!
Колега, на самата детелина ли е този "кратер"? Успя ли да го снимаш? Ако имаш снимка(а дори и да нямаш), можеш направо да изпратиш сигнал на кмета на този адрес: http://mail09.abv.bg/app/j/openmessage. ... r=0&tid=60 Знам, че имаше резултат от човек, който му писа за една проблемна пешеходна пътека.
Аз по принцип не се включвам от околовръстното шосе, когато пътувам за маг. "Хемус", но е полезно да знам и мога да предупредя други хора.
Rabbit_TDI написа:ООО и аз го поех тоя трап-ако става въпрос за същия. В събота вечер точно като разклоняваш да слизаш на Ботевградско в посока Бургас -един продълговат ров.При мен засега беше само спаднала гумата без спукване.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта