http://images14.snimka.bg/002445221-big.jpg
pironski написа:,ако има нещо друго питайте
Аз имах предвит в описването на колатаvladtod написа:pironski написа:,ако има нещо друго питайте
по скоро ти ще почнеш да питаш
pironski написа:...ако има нещо друго питайте...
Ок,а в сравнение с Мк2 дето са го карам колко са му повече разходите? Имам един авер с Мк3 2.0 ГТИ 115-ка и не ни е мн голяма разликата,ама се пак тоя АБФ-а ми се струва по-скъп за подръжка та затова питам.Ludia написа:rusiq_24 написа:Много добър избор,няма да съжаляваш
ще съжаляваш, ако предварително не си си направил каклкулация на разходите по него
radotom написа:На коя колежка от форума е било това ABF-че?
Като гледам стикера...
pironski написа:Ок,а в сравнение с Мк2 дето са го карам колко са му повече разходите? Имам един авер с Мк3 2.0 ГТИ 115-ка и не ни е мн голяма разликата,ама се пак тоя АБФ-а ми се струва по-скъп за подръжка та затова питам.Ludia написа:rusiq_24 написа:Много добър избор,няма да съжаляваш
ще съжаляваш, ако предварително не си си направил каклкулация на разходите по него
Да,ама нали кола и жена не се давалиradotom написа:pironski написа:...ако има нещо друго питайте...
Питаме!
Ще дадеш ли едно кръгче?!!
А иначе, нека не бързам с честитките, за сега само пожелания за много успешна сделка
хм... и още един въпрос..
На коя колежка от форума е било това ABF-че?
Като гледам стикера...
Да много зависи от това,а за вървенето си прав,аз мислех,че варви доста повече в сравнение с моя Мк2Ludia написа:pironski написа:Ок,а в сравнение с Мк2 дето са го карам колко са му повече разходите? Имам един авер с Мк3 2.0 ГТИ 115-ка и не ни е мн голяма разликата,ама се пак тоя АБФ-а ми се струва по-скъп за подръжка та затова питам.Ludia написа:rusiq_24 написа:Много добър избор,няма да съжаляваш
хехе то зависи какво ще се счупи....
иначе разход, данък.... и после като се почне с идеята "да тръгне още малко..."
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта