До модераторите и членовете на клуба!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Идеята е страхотна ама някой като закъса трябва да намери комп да влезне във форума и да прочете кооординатитеОсвен това дали има начин хората с примерно под 100 мнения да не виждат тези координати?
Не ,идеята ми е да се направи указател от книжен тип и който иска да си го закупи.В него може да има и карта на България.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
sashobas написа:Не ,идеята ми е да се направи указател от книжен тип и който иска да си го закупи.В него може да има и карта на България.
Много добре си се сетил колега, обаче ме съмнява да се получи, но знае ли се. Идеята за такъв указател е страхотна.

п.п - може да не разбирам много ама бих помогнал с каквото мога!
Последна промяна от Калоян Кирилов на Вто 03 апр 2007 22:37, променено общо 1 път.
- vointex
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа: Освен това дали има начин хората с примерно под 100 мнения да не виждат тези координати?
Да разбирам ли, че този който има по малко от 100 мнения не заслужава да му се помогне ако закъса някъде. Все едно сега трябва да започна да спамя здраво за да натрупам необходимия брой. Мисля че не е честно така.

vointex написа:Да разбирам ли, че този който има по малко от 100 мнения не заслужава да му се помогне ако закъса някъде
...
Не е редно това според мен...не виждам от какво значение
са броят мнения за да се помогне на човек, ако има нужда...
За варианта с книжката става, но няма ли да е добре, да се
направи една тема и там който иска да си сложи координатите
и да не се пише в нея...
-
- Двигател:
n_i_x написа:
Не е редно това според мен...не виждам от какво значение
са броят мнения за да се помогне на човек, ако има нужда...
За варианта с книжката става, но няма ли да е добре, да се
направи една тема и там който иска да си сложи координатите
и да не се пише в нея...
Ами примерно ако обикалям България и ми се наложи недай си Боже нещо закъсам в Бургас. Не мога да имам кординатите на всички, пък няма да пътувам с компютър, като си на път няма как да се влиза във форума да гледаш кординати.

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Имаше преди време идея, но нещо се изгуби във времето. Иначе аз съм си направил такъв файл на exell и със времето с хората които съм се запознавал си допълвам файла. Графите са : име, nickname, GSM, град, Skype, майл и автомобил.
Може да се пусне тема за да се набере нужната информация и след само да се измисли подходящ формат в който да бъде разпространена
Може да се пусне тема за да се набере нужната информация и след само да се измисли подходящ формат в който да бъде разпространена
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде сега списъци и т.н. Значи всеки си пише данните в една тема и за къде може да помага, като който има нужда, си копира темата, или само телефоните на хората от градовете, през които ще минава, и си ги разпечатва/преписва. Всичко друго е прекалено сложно, и не знам дали има как да се организира...
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Айде сега списъци и т.н. Значи всеки си пише данните в една тема и за къде може да помага, като който има нужда, си копира темата, или само телефоните на хората от градовете, през които ще минава, и си ги разпечатва/преписва. Всичко друго е прекалено сложно, и не знам дали има как да се организира...
Това е решение...,но може ли поне новата тема да се направи важна и да се следи за спам

- vointex
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:Айде сега списъци и т.н. Значи всеки си пише данните в една тема и за къде може да помага, като който има нужда, си копира темата, или само телефоните на хората от градовете, през които ще минава, и си ги разпечатва/преписва. Всичко друго е прекалено сложно, и не знам дали има как да се организира...
Tака ще е най- добре!

-
- Двигател: