като натисна копчето нагоре релето го чувам как цука но при натискане надолу нищо все едно не съм го натиснал значи преди време ми се бяха оплели жилата и ги правих при някакви маистори в княжево но това незнам каде да го правя. казаха ми че било или студена спойка или съм за нова електроника, но понеже аз нищо неразбирам и затова ако можете да ми кажете каде да отида че да ми кажат какъв ми е проблема ще съм благодарен или пък ако някой продава електроника да каже
Електроника за ел.стъкла на голф 3
- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Електроника за ел.стъкла на голф 3
Здравейте искам да попитам някой дали случайно продава електроника за ел.стъкла за голф 3 става дума за шофиорското място или ако може да ми кажете каде да отида да ми го оправят значи проблема е следния.
като натисна копчето нагоре релето го чувам как цука но при натискане надолу нищо все едно не съм го натиснал значи преди време ми се бяха оплели жилата и ги правих при някакви маистори в княжево но това незнам каде да го правя. казаха ми че било или студена спойка или съм за нова електроника, но понеже аз нищо неразбирам и затова ако можете да ми кажете каде да отида че да ми кажат какъв ми е проблема ще съм благодарен или пък ако някой продава електроника да каже
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Питай Лята Джанта. Аз имах студена спойка по платката.Свалях я уж де припоявам ама ако знаеш колко слоя лак има ще се хванеш за главата. Поръчах си от лята джанта с наложен платеж, излезе ми около 20-25 лв.
Платката се сменя лесно!!!
Или просто отиди в някоя морга и си потърси платака.Само незнам дали ще са толкоз коректни като лята джанта. Той е пич - сериозен човек.
Платката се сменя лесно!!!
Или просто отиди в някоя морга и си потърси платака.Само незнам дали ще са толкоз коректни като лята джанта. Той е пич - сериозен човек.
- lazarlachev
- Автомобил:
- Двигател:
- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”