Какво мислите за този VW Golf 3 1.6i 101к.с. 1997 г.?
- LLCool
- Автомобил:
- Двигател:
Да се надяваме,че всичко си е така както е описано в обявата и ако успея да му смъкна 500 лв. ще стане чудно.Най - много ме интересува километража да си е така и годината да е 1997 г.,а това че колата е измита и полирана говори малко или много добре за продавача и. Затова ми пожелайте успех в покупката 

LLCool написа:Да се надяваме,че всичко си е така както е описано в обявата и ако успея да му смъкна 500 лв. ще стане чудно.Най - много ме интересува километража да си е така и годината да е 1997 г.,а това че колата е измита и полирана говори малко или много добре за продавача и. Затова ми пожелайте успех в покупката
Свали и пепелника и виж цифричката на нея и ще разбереш дали са я подмладили

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
dxd написа:Свали и пепелника и виж цифричката на нея и ще разбереш дали са я подмладили
И това ли е най-меродавното за годината на производство на колата ? Ами че смяната му е въпрос на минути и няколко марки (евро); също и стъклата - ами и те може да са сменяни (по много причини). Най-точно годината на производство (дори точната дата) е показана в т.нар. VIN - Vehicle Identifikation Number - онова WVWZZZ... Ако ми изпрати колегата на лични този въпросен VIN, много неща могат да се изяснят.
"подмладили" са я, като са я поизмили, пепелника и запалката може да са нови, щото старите сигурно са прогорени от цигари
Кой по дяволите си сменя запалката при положение че не пуши, че аз дори съм забравил, че имам и тази "екстра" хаха
виждал съм едни автомивки по 350 евро в Холандия как свалят по 200к от километража отмах. Така че, точно тези "екстри", които изброи Ваското1 са ... интересни
подпитай пък да видим колко ще падне цената

виждал съм едни автомивки по 350 евро в Холандия как свалят по 200к от километража отмах. Така че, точно тези "екстри", които изброи Ваското1 са ... интересни

- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Колега от личен опит знам че една кола като ти падне на сърцето, трудно се разубеждаваш. Аз така купих моята GTI, като го видях знаех че това е моята кола. Само дето в тази обява за колата дето си си харесал, първо цената е прекалена, аз моята за 6800лв, малкия GTI 8V 115к.с.. За 1.6 7 бона са много, а и туй чудо GT - GTI пакет няма... Второ 96000км-реални??? В БГ кола втора употреба с реални километри НЯМА - казвам ти от личен опит защото имам познат който превърта километражи... Но все пак ако колата е ОК (закарай я на някой майстор) взимай... но внимавай! Айде успех от мене!
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам ама според сайта http://doppel-wobber.de/g3_gt.html има ГТ 115 коня, което ме навява на мисълта че сигурно това е ГИ с ГТи пакет 

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
rossko написа:Да колегите са прави парите са му много преди 3 месеца един мои приятел продаде същия голф с климатик и чип тунинг(в гаранция)и сменени консумативи(всичко във vw-сервиза във В.Т.)за скромната сума от 5500лв.
Какъв чип-тунинг на тоя двигател?!? ще му вкараш допълнително 3 конски сили на двигателя....

А колата ми струваше 5 300, преди година и нещо...
Последна промяна от Kaizer Soze на Сря 04 апр 2007 14:29, променено общо 1 път.
- VALENTINO_ROSSI
- Автомобил: MK3 GTI 16V 20YAHRE
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”