joro_kem написа:според мен не си струва да си зарежеш детето и жената заради няква си англия.
Заминаване за Англия и не само...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Хубаво е да идеш в Англия ако имаш идеи за бизнес. В добър развой на събитията, в който успееш да събереш някаква сума, ще трябва да се върнеш да я похарчиш и пак наново да заминеш. Ако обаче ти трябват пари да започнеш бизнес е добре да идеш иначе не...безмислено е...по добре търси работа тук пък било то и за 800-900лв...пак са нещо...
chefito написа:Хубаво е да идеш в Англия ако имаш идеи за бизнес. В добър развой на събитията, в който успееш да събереш някаква сума, ще трябва да се върнеш да я похарчиш и пак наново да заминеш. Ако обаче ти трябват пари да започнеш бизнес е добре да идеш иначе не...безмислено е...по добре търси работа тук пък било то и за 800-900лв...пак са нещо...
човека иска да бяга и да зарязва децата и жената,мислиш ли че ако му попадне такава заплата ще мисли да се чупи ?
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Заминаване за Англия
faf4o написа:Колеги решил съм да зарязвам детето и жената и да бягам да работя в Англия,щот тука трудна работата...Някой да знае сериозна фирма,към която да се обърна?Аз съм от Варна ама не ми пречи да отида и до друг град стига да има защо.
Това изказване е много несериозно..

Който търси намира, който иска намира... и аз се скитах като луд две години и сега си намерих тази работа, която исках.. Няма да ти казвам как деяних през тия две годинки, но се оправих..., с желание и мерак...

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заминаване за Англия
Spectre написа:faf4o написа:Колеги решил съм да зарязвам детето и жената и да бягам да работя в Англия,щот тука трудна работата...Някой да знае сериозна фирма,към която да се обърна?Аз съм от Варна ама не ми пречи да отида и до друг град стига да има защо.
Това изказване е много несериозно..Айде жената как да е, ама да си зарежеш детето.., това не мога да го разбера...
![]()
Който търси намира, който иска намира... и аз се скитах като луд две години и сега си намерих тази работа, която исках.. Няма да ти казвам как деяних през тия две годинки, но се оправих..., с желание и мерак...
Детето няма да го зарежа на къра бе.Нали си е с майка си

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
ebemti написа:то на българина му е най-лесно да се оплаква и да зараже всичко за да отиде в някоя друга държава , да л*** г***** и да е слуга на някой друг....
Мммм да ти кажа не е много лесно да се оплакваш

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
faf4o написа:ebemti написа:то на българина му е най-лесно да се оплаква и да зараже всичко за да отиде в някоя друга държава , да л*** г***** и да е слуга на някой друг....
Мммм да ти кажа не е много лесно да се оплаквашИначе да тръгнеш е.Пич кат имаш идейки а нямаш парички правиш каквото трябва да изкараш паричките и да си реализираш идейките.Нъл тъй?
може и да си прав, може и да не си , но я се замисли , после синът/дъщерята дали няма да те обвинява за времето което си испуснал, в което те е нямало... аз не бих си простил да не мога да гледам как растът децата ми...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”