Колеги, моето предложение е да подкрепим акцията на вестник "24часа" и БТВ - " Ако си пил слез, искам да стигна жив".
Нека сложим стикерите и шофираме Умно
Да подкрепим....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Абе това си е една грозна PR кампания на БТВ и 24 часа. В неделя един автомобил на БТВ щеше да ме отнесе челно на изкачването след Дупница посока София, където тези нагоре имаме две ленти, а на спускащите се е забранено изпреварването, та БТВ-то си изпреварваше там, вижда, че и аз изпреварвам автобус, няма къде да се прибера, ама не, он е БТВ.
Така, че в рекламно-PR кампания без пари не участвам.
Така, че в рекламно-PR кампания без пари не участвам.
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didoriginal написа:Аз не съм "ЗА" за слагането на стикерите... аз съм "ЗА" за идеята, да шофираме УМНО!
Подкрепям,защото слагането на стикер няма да промени абсолютно нищооо.Докато по пътищата продължава да се срещат карачи,а не истински шофьори безумните катастрофи ще продължават. Би било хубаво,ако всички знаеха правилника за движение,не да се спазва стриктно( в София това е невъзможно),но да знаят правилата ........и да си използват мигачите:motz:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Аман от тези комерсиални боклуци - няма да си правят кампания на мой гръб. По-жълта телевизия от БТВ сигурно няма - постоянно някакви трагедии, някакви кампании, идиоти нещастни
Второ и когато съм пил и когато съм трезвен карам умно. И така съм си от 4 клас....по-добре да направят кампания срещу шофирането с огромни скорости от мутри с лъскави коли...

Второ и когато съм пил и когато съм трезвен карам умно. И така съм си от 4 клас....по-добре да направят кампания срещу шофирането с огромни скорости от мутри с лъскави коли...
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didoriginal написа:Аз не съм "ЗА" за слагането на стикерите... аз съм "ЗА" за идеята, да шофираме УМНО!
Аз съм за криминализиране(приравняване с опит за убийство) на шофирането след употреба на алкохол над 0.5 промила!
Kaizer Soze написа:...По-жълта телевизия от БТВ сигурно няма - постоянно някакви трагедии, някакви кампании, идиоти нещастни...

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Колеги, помислете, дали не се правим на по светци от папата под натиска на емоциите? Не ни ли промиват мозъка с телевизионни кампании? Няма ли по-голями рискове по пътищата от пияни шофьори?
Не защитавам пиенето и карането, но допустимата норма в Англия е 0, 9 промила(тя покрива това, което аз правя - 2 чаши вино, на третата - такси....)
Ние ще свалим нормата до -0,2 и закона пак няма да се спазва, както и преди...
и хората пак ще се размазват с 200 км в дървета, стълбове и насрещно движение, при това съвсем трезвени.
Не защитавам пиенето и карането, но допустимата норма в Англия е 0, 9 промила(тя покрива това, което аз правя - 2 чаши вино, на третата - такси....)
Ние ще свалим нормата до -0,2 и закона пак няма да се спазва, както и преди...

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
tyo написа:didoriginal написа:Аз не съм "ЗА" за слагането на стикерите... аз съм "ЗА" за идеята, да шофираме УМНО!
Аз съм за криминализиране(приравняване с опит за убийство) на шофирането след употреба на алкохол над 0.5 промила!Kaizer Soze написа:...По-жълта телевизия от БТВ сигурно няма - постоянно някакви трагедии, някакви кампании, идиоти нещастни...
що? може да е опит за самоубийство??
как да е - поредната рекламна кампания...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”