Здравейте,
от скоро имам Passat B4, който си има функция темпомат(автопилот) или поне лосчето не съм вече сигурен, та въпроса ми е като го превключа на ON и натискам бутончето SET нищо не се случва. В момента в който си махна крака от педала на газта скороста почва да пада постепенно. В книжката пише че работи за скорост над 35 км/ч. Аз го пробвах и при 80 и при 120 ефекта беше еднакъв.
Някой дали ще може да ми даде информация какво може да му е и кой може да го види какво му е подлежи ли на ремонт и т.н.
Ремонт на темпомат
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей мелтин,
аз имам Б3 и също има темпомат. При мен по рано си работеше чудесно, но в един "слънчев ден" отидох на елкон да ми регулират АГУ-то и от тогава до ден днешен темпомата ми не поддържа зададената от мен скорост. Усеща се, че когато се пробвам да го включа на някаква скорост (в най-честите случаи 90км/ч) темпомата сякаш "захапва" педала, но след като си махна крака от газта скоростта започва да спада.
Явно аз не съм единствения с такъв проблем.
Ще се радвам ако някой успее да ни даде някакъв съвет, идея.........
Благодаря Ви предварително!
аз имам Б3 и също има темпомат. При мен по рано си работеше чудесно, но в един "слънчев ден" отидох на елкон да ми регулират АГУ-то и от тогава до ден днешен темпомата ми не поддържа зададената от мен скорост. Усеща се, че когато се пробвам да го включа на някаква скорост (в най-честите случаи 90км/ч) темпомата сякаш "захапва" педала, но след като си махна крака от газта скоростта започва да спада.
Явно аз не съм единствения с такъв проблем.
Ще се радвам ако някой успее да ни даде някакъв съвет, идея.........
Благодаря Ви предварително!