Съвет за GSM?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Чет 05 апр 2007 9:31

VW-fenka написа:
tankishev написа:
tankishev написа:водят ги женски защтото се сгъват

това май ще влезне в бисерите :lol:

:063: :lol:
tankishev ,а какво мислиш за Nokia 5300 i 6111....а иначе Sony-то W700i всички го хвалят,може би защото е ново някакво

W700 е на почти 2 години модел, ако не и на 2 години. Става за телефона до 350лв :)

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 05 апр 2007 9:31

moleo написа:6111 е най-пропадналия модел от слайдерите, прододох миналата година над 100 бройки. Ориентирай се към 5300 същия дизайн, повече функционалност и характеристики.

5300...аз него мисля да взема :roll: :)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 05 апр 2007 9:35

tankishev написа:3) нокиа 6233,34 .. ок ... зависи дали те кефи дизайна но забрави да го ползваш като МР3 плеър

какво му е на 6234 на мп3 ...свири супер чисто, силно и има иквалайзер и удобен за боравене плеиър... че и без слушалки свири прилично

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Чет 05 апр 2007 9:38

Така да ти споделя тези дни едно много лошо за мен събитиа,
моя телефон е Нокиа 6630, с памет/ммц карта/ - 1ГБ, беше брутално залят с водка и ром, за съжаление работи камерата говорителчето паметта си е наред всиките му функциии да наред но...... екрана се преееба, изгуби си цветовете!!!! :cry:

Но извода от това което исках да кажа е че , при такова брутално оливане, а беше си напваво потопяване всичко останало работи .. а на накоята говорителчетата са им малко финни и лесто изгарят даже отсамосебеси!!!!

Вземи си нокиа, няма да сбъркаш!!!! /и аз съм имал и сонита/ да не говорим че един П900 го хварлих и го продадох на един приател на чаркове, защото тъчскрина му се прееба и ми искаха почти колкото ми струваше телефона!!!! на времето разбира се :wink:

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Чет 05 апр 2007 9:40

moleo написа:пич продавам телефони и се занимавам от 7 години с това. Само като прочета как ми ги презентираш и съм сигурен, че не си ги ползвал, не си наясно със характеристиките и по скоро ако имаш понятие то е от някой сайт като mobilebulgaria.com.

Няма да коментирам, Нокия 7373 е със 128 мб карта в комплекта.
не се заяждам :)

пич .. и аз няма да се заяждам ... можеш да ги продаваш и от 10 години, хич не ме интересува понеже ми е много ясно колко разбират в повечето магазини ... това което ти казвам е от опит ... т.е реално използване на телефончето извън територията на магазина и на разтояние повече от 10 метра от кутията в която се продава ... това кликане, обаждане, снимане, слушане на музика, будене сутрин, псуване на менюто и жаждата за зареждане и тн... това което казвам за изброените от теб телефони е напълно вярно ... примерно 7373 .. и какво като върви с 128мб карта ... колко голяма можеш да сложиш вътре ... пробвай с 1 гб. и гледай софтуера как открива великден ... да не говорим как ще слушаш музика примерно ... ако въпросът е за визия давам 10 точки ... въпреки че за дамски телефон мен повече ме кефи КЕ 800 на ЛГ (новият шоколад)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 05 апр 2007 9:42

всичко е до късмет ..на мене ми умря 6630 без да съм го поливал или изпускал ...е вътре умря елемент на самсунг де :)

та пак да питам какво м уе на мп3 на 6234 :)

Последна промяна от Tyan на Чет 05 апр 2007 9:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Чет 05 апр 2007 9:42

Tyan написа:
tankishev написа:3) нокиа 6233,34 .. ок ... зависи дали те кефи дизайна но забрави да го ползваш като МР3 плеър

не е удобен за плозване като МР3 плеър ... да, можеш да си пускаш МР3 и свири чисто ... но уокмена или 5300 са по-удобни да си ги сложиш в джоба и да си манипулираш песничките без да оключваш клавиатурата

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 05 апр 2007 9:44

е па песните се манипулират с хендс фрито бря :) ....ниво на звука ..сменяне на парчетата :) иначе да ..няма бутони по телефона за плей и превъртане

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Чет 05 апр 2007 9:45

Cherepaha написа:
Rabbit_TDI написа:Sony Ericsson в момента правят най-добрите телефони / лично мнение ама от опит /.Бих ти препоръчал K -серията обаче.

И аз така мисля ...

:!:

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Чет 05 апр 2007 9:45

moleo написа:tankishev ,а какво мислиш за Nokia 5300 i 6111....а иначе Sony-то W700i всички го хвалят,може би защото е ново някакво

казах какво мисля ... хубави здрави телефони (макар от 6111 да нямам пряко наблюдение - затова пък 5300 :да: )... но ми се струват дебелички ... това е

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Чет 05 апр 2007 9:45

tankishev написа:
moleo написа:пич продавам телефони и се занимавам от 7 години с това. Само като прочета как ми ги презентираш и съм сигурен, че не си ги ползвал, не си наясно със характеристиките и по скоро ако имаш понятие то е от някой сайт като mobilebulgaria.com.

Няма да коментирам, Нокия 7373 е със 128 мб карта в комплекта.
не се заяждам :)

пич .. и аз няма да се заяждам ... можеш да ги продаваш и от 10 години, хич не ме интересува понеже ми е много ясно колко разбират в повечето магазини ... това което ти казвам е от опит ... т.е реално използване на телефончето извън територията на магазина и на разтояние повече от 10 метра от кутията в която се продава ... това кликане, обаждане, снимане, слушане на музика, будене сутрин, псуване на менюто и жаждата за зареждане и тн... това което казвам за изброените от теб телефони е напълно вярно ... примерно 7373 .. и какво като върви с 128мб карта ... колко голяма можеш да сложиш вътре ... пробвай с 1 гб. и гледай софтуера как открива великден ... да не говорим как ще слушаш музика примерно ... ако въпросът е за визия давам 10 точки ... въпреки че за дамски телефон мен повече ме кефи КЕ 800 на ЛГ (новият шоколад)

Точно това искам да ти кажа, че не ме познаваш и не знаеш кой съм и с какво се занимавам за да казваш кой колко е наясно. А ако човек, който отговаря за 30 бизнес центъра на мтел в софия относно тези неща не разбира, ок ...

Разликата между мен и теб е че аз съм търговец и за това избирам оптималния вариант, а ти си ентусиаст както се казва.

На девойка сигурно не повече от 20-2 години дали ще и е нужно 1гб карта. На мойта приятелка и подарих 7373, прекрасно, снима клипчета, има мп3ки достатъчно и доста картинки. На една жена за това и трябва най-често и аз го преценявам. Мога да и дам и Н73 музик едишън с 2гб карта но трябва ли и ? НЕ !

Така че, прави разлика между хората и техните потребности и после ще си говорим.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 05 апр 2007 9:46

всъщност телефон ли взимап или MP3 player?
аз лично бих ти препоръчал ако си намериш 6310i
това е Телефона.. тва е класика.. тва е Нокия...
всичко останало е телефон между другото..

Последна промяна от wili98 на Чет 05 апр 2007 9:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Чет 05 апр 2007 9:46

VW-fenka написа:И аз повече симпатизирам на Sony Ericsson ,но всеки ми вика ....Nokia си е класика в жанра !

Ползвал съм само и единствено Нокии и Ериксони и твърдя от личен опит, че Сони-Ериксон е на нивото на Нокиа като качество. Кво точно значи "Nokia си е класика в жанра" - незнам ... Въпрос на вкус е кой да си вземеш. В момента дизайна на Сони-Ериксон ми допада много повече ...

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Чет 05 апр 2007 9:47

Tyan написа:е па песните се манипулират с хендс фрито бря :) ....ниво на звука ..сменяне на парчетата :) иначе да ..няма бутони по телефона за плей и превъртане

незнам ... мен ми е некво неудобно ... препочитам да си го гепцам през джоба :))))))))

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Чет 05 апр 2007 9:52

moleo написа:На девойка сигурно не повече от 20-2 години дали ще и е нужно 1гб карта....Така че, прави разлика между хората и техните потребности и после ще си говорим.

да не обръщаме темата в личнен спор ... но да търговец си ... друг е въпроса дали се интересуваш точно от клиентите си ... ако поне за един ден отидеш на работа с градски транспорт ще разбереш, че:
.... на девойка 20-2 годишна която не пътува с личен автомобил ще и трябва 1 гб. карта зада си запише песничките който слуша ...
.... да девойка която всеки ден пътува с кола (шофира или я карат) и си има радио/мп3 там това не й трябва, а не те виждам в първият си пост да си попитал за нуждите й (да си говорим за търговия) :!:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”