Съвет за GSM?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе телефона е за говорене, той е точно толкова мп3 плейър колкото и цифров апарат. Замислете се какво е процентното съотношение между времето за което ползвате уреда съответно като телефон, плейър и апарат и ще се убедите, че 95% е само телефон....затова по-добре без камери и плейъри. Тва е същото, като all-in-one уредите - сканиране, копиране, печатане, факсване....алл ин уан шит. За 2 години с мойта NOKIA 6230i съм я ползвал сигурно 2-3 часа за плейър и за 30 снимки общо...и то в самото начало, за да видя за какво става дума. Единственото без което немога - това е опцията, на едно име да запазвам няколко телефонни номера...това е единственото което ме интересува вече.
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tankishev написа:moleo написа:На девойка сигурно не повече от 20-2 години дали ще и е нужно 1гб карта....Така че, прави разлика между хората и техните потребности и после ще си говорим.
да не обръщаме темата в личнен спор ... но да търговец си ... друг е въпроса дали се интересуваш точно от клиентите си ... ако поне за един ден отидеш на работа с градски транспорт ще разбереш, че:
.... на девойка 20-2 годишна която не пътува с личен автомобил ще и трябва 1 гб. карта зада си запише песничките който слуша ...
.... да девойка която всеки ден пътува с кола (шофира или я карат) и си има радио/мп3 там това не й трябва, а не те виждам в първият си пост да си попитал за нуждите й (да си говорим за търговия)
Благодаря на Вас и на всички които си изразиха мението...нямах за цел да създам спор между вас

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
почакай малко и си вземи ТОВА
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LILO&STICH написа:почакай малко и си вземи ТОВА
леле това е много добро ...ама колко трябва да чакам

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам нокиа 6230i и съм много доволен от нея...купих си я чисто нова от Швеицариа за 10 франка само апарата и взех навращане о
още 4 нокии,платих за тях на граница неква малка сума иии си доидох с тях тъкмо като беше залеза на нокиа 6230 и си напечелих малко лев,продавах ги на 400 едната.....Еииии сладки години бяха
още 4 нокии,платих за тях на граница неква малка сума иии си доидох с тях тъкмо като беше залеза на нокиа 6230 и си напечелих малко лев,продавах ги на 400 едната.....Еииии сладки години бяха

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
checheneca написа:Аз имам нокиа 6230i и съм много доволен от нея...купих си я чисто нова от Швеицариа за 10 франка само апарата и взех навращане о
6230i е калсика ,железен телефон обаче ми изглежда много мъжки....бизнес телефон си е!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”