Да подкрепим....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Безплатна реклама на BTV и 24 Часа
Аз карам пил чат пат. И ако си сложа стикер определено няма да стана по-умен от него или пък да си оставя колата и на сутринта да не я видя повече.
Ако БТВ ми купи нова кола после може и да слезна за да стигнат живи.
То не е до пиенето ама има някои едвам ходят пък карат.
Някои пък не могат да гледат и карат. И то без да са пияни.
То те са и по-опасни даже за мен примерно. Щото аз като съм пил карам с 40. А тия слепи карат с над 100 и като ме цепнат...
Има и една друга група която са по 1.4 1.5м високи и не могат да те видят. Нито пък аз мога да видя дали има шофиор в тая кола от които също съм патил. Те трябва да слизат за да стигна жив.

Аз карам пил чат пат. И ако си сложа стикер определено няма да стана по-умен от него или пък да си оставя колата и на сутринта да не я видя повече.
Ако БТВ ми купи нова кола после може и да слезна за да стигнат живи.
То не е до пиенето ама има някои едвам ходят пък карат.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Леле, все си мислих, че тук сме по-нормални хора!!!!!!
Как ще карате пили бре хора (под пили разбирам > от една бира или чаша вино). Айде да не обидя някой, ама вие мозък имате ли или сте от прословутите безсмъртни.
И аз подкрепям колегата - да се криминализира карането в нетрезво състояние и под въздействието на упойващи вещества и да се приравни към опит за убийство (освен ако не е успешен опита, на каквото се наглеждаме всеки ден).
Искам и глобите за превишена скорост да са минимум 500 лв., както и преминаване на червен светофар.
Абе трябва драконови мерки, иначе само ще цъкаме с език и ще си мислим "това се случва на другите, не на мен". Абе БГ мислене, оно си е народопсихология.
А за стикери - НЕ!!! Колата ми не е сергия
Как ще карате пили бре хора (под пили разбирам > от една бира или чаша вино). Айде да не обидя някой, ама вие мозък имате ли или сте от прословутите безсмъртни.
И аз подкрепям колегата - да се криминализира карането в нетрезво състояние и под въздействието на упойващи вещества и да се приравни към опит за убийство (освен ако не е успешен опита, на каквото се наглеждаме всеки ден).
Искам и глобите за превишена скорост да са минимум 500 лв., както и преминаване на червен светофар.
Абе трябва драконови мерки, иначе само ще цъкаме с език и ще си мислим "това се случва на другите, не на мен". Абе БГ мислене, оно си е народопсихология.
А за стикери - НЕ!!! Колата ми не е сергия
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател: