Така на кратко....
Имам проблеми с моята количка от сорта на това, че е на газ и често все нещо имам да и правя,а пък и малко ми е на карък с нея { защото 3-пъти се удрям леко и то по най каръшкият начин}Приятели ми казаха по добре я продай и си вземи по здрава кола ... opel corsa 1.4 94г. например,а пък на мене това ми е първата кола и не ми се дава, а и съм останал много доволен от vw POLO 92г. 1.3 GT !Казват ми земи си корса и са ти решени проблемите, други пък да си оправя поло-то и че е по-добре от корса-та !!!
Кажете си мнението и съветите ?! Ще ми бъдат от полза на къде ?!
vw polo или opel corsa
:)
еми струва ли си да вложа още 500-600 лв и да я оправя
И да свала газовата да не се разваля?Или да си я карам на газ и да си бера грижите !?Ако я свала незнам колко ще ми харчи ??
И да свала газовата да не се разваля?Или да си я карам на газ и да си бера грижите !?Ако я свала незнам колко ще ми харчи ??
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
:)
Мерси хорица ще си я оставя
Много ми помогнахте бих черпил щото бях пред главо-блъсканица !
Но сте прави че няма смисъл да заменям стара със стара коля
Пък като я оправя ще кача снимки да се похвала
А само да попитам ако махна газовата горе долу колко ще ми харчи някой ако има такава колица да каже и да ли ще е удачно да я махна!?!

Много ми помогнахте бих черпил щото бях пред главо-блъсканица !
Но сте прави че няма смисъл да заменям стара със стара коля

Пък като я оправя ще кача снимки да се похвала

А само да попитам ако махна газовата горе долу колко ще ми харчи някой ако има такава колица да каже и да ли ще е удачно да я махна!?!
Значи, това че може да си вземеш 2 години по-нова Корса изобщо не значи че ще забравиш за проблемите(за проблеми забравяш ако си вземеш кола от магазина
)! Тез корси гният както всички опели преди 97-98, така че не се замисляй изобщо за тях! Стягай Половера и това е! Колко ще ти гори бенз ли? Ами колкото ти гори на газ минус 1л
Успех!

Успех!
- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За Полото нямам преки впечатления, освен че е малка симпатична кола, но за корсите знам че са много здрави като двигател и ходова част. Ако колата е след 96 мисля, че и с ламарините няма да имаш проблем. 99-2000 има Опел Корса комби с много екстри за никакви пари, а полото си държи незнайно защо яки цени.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”