Колеги има ли някой снимки
Молевисе качете ги
Искам съвет за работата на двигателя
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еи ви снимка http://i.mobile.bg/photos/1/big/11173716483647953_2.pic
Ама какво ще видиш на снимката не те знам!!!
Одушника на картера при АБС-са е от две части едната е директно на картера другата е горе!!!
Този маркуч дето излиза от капака на двигателя и влиза в моноижекцията ти е одушника!!!
Ама какво ще видиш на снимката не те знам!!!
Одушника на картера при АБС-са е от две части едната е директно на картера другата е горе!!!
Този маркуч дето излиза от капака на двигателя и влиза в моноижекцията ти е одушника!!!
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Сваляш капака на клапаните, запушваш дупките и го накисваш с нафта. Почистваш и маркуча добре - най-вероятно е тръгнал да се нацепва отвътре - внимателно. На сутринта измиваш капака и монтираш. Може да си вземеш нови скоби и гарнитурка за капака на клапаните. Правил съм го на Пасат 1.8 моно, но не вярвам да е мн. различно.
joker написа:LILO&STICH написа:нормално е
Да така е!Ама ако струята е много силна означава и износени вложки на клапаните....При мен след смяната на вложките силата на духането значително намаля!Отделен е въпроса,че това е много субективно....Ако не гори множко масълце,всичко е О.К.
Какво е предназначението на вложките? Как изглеждат?
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Andrian_VT написа:joker написа:LILO&STICH написа:нормално е
Да така е!Ама ако струята е много силна означава и износени вложки на клапаните....При мен след смяната на вложките силата на духането значително намаля!Отделен е въпроса,че това е много субективно....Ако не гори множко масълце,всичко е О.К.
Какво е предназначението на вложките? Как изглеждат?
уважаеми колега предлагам ти малко да се запознаеш с основните компоненти на колата си и тогава да питаш -иначе този форум ще ти е безполезен.
- DaniDupeto
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”