Газова уредба
- diqn1975
- Автомобил:
- Двигател:
Газова уредба
Привет колеги.Искам да си сложа газова уредба на моя пасатор само,че слушах много мнения на приятели и реших да питам и ваз.Пасата е 2000к. 16v с и е пълна инжекция с чугунени колектори.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
нов е колегата, ще се ориентира.
по темата: колега, въпроса ти е за специалист, но по всеобщо мнение на неспециалистите (какъвто съм и аз), не става както трябва с обикновена уредба. аз лично съм виждал много коли с многоточкови инжекциони с обикновени агу, но знам, че рано или късно почват да "гърмят".
по темата: колега, въпроса ти е за специалист, но по всеобщо мнение на неспециалистите (какъвто съм и аз), не става както трябва с обикновена уредба. аз лично съм виждал много коли с многоточкови инжекциони с обикновени агу, но знам, че рано или късно почват да "гърмят".
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Здравей колега, свържи се с Пламен Шоев на тел. 0888 552108, сервиза е в "Цветния квартал". Ще ти каже коректно на каква цена би ти инсталирал и каква АГУ, съответстваща за твоят автомобил. Поздрави го от Добромир. Това е един от най-добрите специалисти, завършил е спец. "ДВГ", извършва и годишни прегледи на АГУ.
Успех.
Успех.
Знаеш ли за сайта www.gigbg.com руска уредба за гас и метан .
разгледай го може да те заинтригува .има и адреси в кои градове я
монтират
монтират
-
- Автомобил:
- Двигател:
bat miav написа:Знаеш ли за сайта www.gigbg.com руска уредба за гас и метан .
монтират
Дано на съм закъснял,щото темата е доста старичка.
Що се отнася за цена руските са по-добър вариянт,но аз ти препоръчвам да отидеш в сервиза на Алфа-газ, намира се до военна болница.
Много съм доволен от работата им и на доста мои колеги помогнаха след гаражните изпълнения на някои "майстори".(настройки,ламбда сонди,неправилно шунтирани помпи за бензин,допълнителни клапани)
абе изобщо разбират си хората от работата.Работят с БРЦ-супер.
Ето ти и телефон на баш човека,мисля че и той е завършил в тех. университет -газови уредби:
0888211049 Жоро от Алфа газ
Върни се в “Автогазови уредби”