Един път само да изтрезнея, малиии как ще се напия На сутринта връщаш приетото количество щото на 1 бутилка концентрат ако чакаш нещо да го разгради си чист мазохизъм Основната идея е да се консумира умерено и то само качествено (дано бармана не избива пак с български бъркоч)
Вие съпруги нямате ли?
Те езици нямат ли? А точилки?
Най- доброто изтрезвително според моят съпруг е когато му е кофти, да му чета конско.
Много бързо изтрезнява и му държи влага няколко месеца.
МАРИЯНА написа:Вие съпруги нямате ли? Те езици нямат ли? А точилки? Най- доброто изтрезвително според моят съпруг е когато му е кофти, да му чета конско. Много бързо изтрезнява и му държи влага няколко месеца.
МАРИЯНА написа:Вие съпруги нямате ли? Те езици нямат ли? А точилки? Най- доброто изтрезвително според моят съпруг е когато му е кофти, да му чета конско. Много бързо изтрезнява и му държи влага няколко месеца.
малииииии
ей за това се развеждат хората..
@Марияна, много тираничен подход бре! Недей така! На теб не ти ли се е случвало да ти звънят камбанки сутрин в главата..?
Аз преди най-лесно изтрезнявах като видех майка ми А сега сериозно. Преди да си легна един Мак Драйфффф правя и се наливам с вода. На сутринта съм почти като ноф след среща със Серенгети + кафе с кола