Писна ми деба и мизерниците.....и за кво да си вземам по-хубава кола....в хола ли ще си я паркирам.....

Да ти е*а и държавата, да ти е*а и племето диво......

Andrian_VT написа:Колега нямал ли си аларма да се разпищи?
Birdie написа:Andrian_VT написа:Колега нямал ли си аларма да се разпищи?
Абе имам бе, кой да я чуе, ако е било 3-4 часа през нощта?
И точно пред блока, под прозорците на хора, които са си там, лампа - осветено, ала-бала.....
абе пак с малко се разминах.....ама......бензин точиха веднъж, бленда на халогена, пластмасовото кожухче на задната чистачка......сега и това.....за три години......вече очаквам да го задигнат направо.....
Birdie написа:Явно ми е дошъл реда и на мен - ставам сутринта и палейки цигара с кафето на балкона - Голфа със счупено триъгълно стъкло отзад вдясно, големия джам свален, колата си отворена, жабката - и тя.....и сега интересното, че............. всичко си е там - и CD-то, и 8-9 диска МП3, и цигари, и очила, препарати разни, дреболии -НИЩО НЕ Е ПИПНАТО....само си загубих деня....Дженерали - Кобра - 15 лева за стъкло, ........Дженерали дадоха 23 лева......но половин ден и няколко клиента загубени.....![]()
Писна ми деба и мизерниците.....и за кво да си вземам по-хубава кола....в хола ли ще си я паркирам.....![]()
![]()
![]()
Да ти е*а и държавата, да ти е*а и племето диво......![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта