Взех едно от магазина обикновено но в горния край се оказа Т-то по дебело от моето и няма закачване ........в магазина ми казват че единственото жило е саморегулиращото ама не ми се вярва !!! Ако някой с абу е с несаморегулиращо да казва.....
Смяна на саморегулиращо жило с обикновенно
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смяна на саморегулиращо жило с обикновенно
Като загрее двигателя омеква гумения тампон и педала зацепва всеки път различно ,като е студена зацепва даже много високо...и е ок...ако искам да го сменя с обикновено от кой модел да търся...??
Взех едно от магазина обикновено но в горния край се оказа Т-то по дебело от моето и няма закачване ........в магазина ми казват че единственото жило е саморегулиращото ама не ми се вярва !!! Ако някой с абу е с несаморегулиращо да казва.....
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съединителя е пушка ,нема проблем ,жилото е дерта махам му тампоните и е добре ама ме дразни .....пък и има едно малко тампонче дето немога да го махна защото без него усещам вибрации в педала .жилото искам да махна .....с обикновено...
оффтоп:
Може да се окаже че съединителя е по-евтин от жилото (има саморегулиращи от по 180 лв. и такива по 40 лв.)
Проблема не е в парите за саморегулиращо ,смятам че обикновеното ще е по добре ....
оффтоп:
Може да се окаже че съединителя е по-евтин от жилото (има саморегулиращи от по 180 лв. и такива по 40 лв.)
Проблема не е в парите за саморегулиращо ,смятам че обикновеното ще е по добре ....
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
веднага съм опозиция! карам 2ка с обикновено жило и обикновен съединител. вместо тампон използвах алуминиев такъв / вместо гумения / . много по- бързо се износва съединителя отколкото с гумения. ама като се смени и се регулира добре и не се кара "урбулишката" както викаме на "село" караш и нямаш грижи а и гумения тампон не е сложен"нарочно" да се размеква от топлото от мотора..........
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”