Хайде и мен ме бомбираха

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
PULSAR
Автомобил:
Двигател:

Хайде и мен ме бомбираха

Мнениеот PULSAR » Вто 26 апр 2005 11:55

Досега само четях за кражби на халогени, касетофони и т.н., днес вече и аз го преживях. Сутринта като излизам и гледам стъклото на задната врата счупено, камъка оставен вътре, жабката разхвърляна...
Нямах радио вътре, но ми стана гадно. В Булинс казаха, че не е било опит за кражба, но интересно тогава какво е? Като се прибрах след огледам, един мерцедес тъкмо паркира, оказа се че същата случка и при него - счупено стъкло на задната врата и камъка вътре. Човекът се чудеше за какво е всичко това. Както и да е, гадна работа. Само един фенер е откраднат, който беше в жабката, не ми е за него, а за разправиите.. Мястото е Люлин 6-ти микрорайон.

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Вто 26 апр 2005 11:57

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 26 апр 2005 12:05

сори, търсили са панела в жабката....поне при мен на едно от вече не знам колко разбивания това бяха ръчкали, и нище не бяха гепили

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Вто 26 апр 2005 12:36

абе само пушка требе bishop ама сега докато гепачите си пият кафето с куките и ги пускат винаги така ше е...абе още Крум е открил топлата вода - режи на чуканчета, па да видим :heavymetal:

Последна промяна от evgenyh на Вто 26 апр 2005 12:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 26 апр 2005 12:37

Побеснявам като видя такова нещо :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 26 апр 2005 12:46

Абе те и куките не са виновни... нали си говорихме с момчетата оная вечер като беше случката с откраднатия МЛ, че те и да ги хванат като нямат доказателств, какво да направят?

Казаха, че и камера да имаш монтирана и да се види кой ти краде колата - това не важи като доказателство!

Видео и снимков материал могат да бъдат само помощни средства при разследване, но не и доказателство!

А куките викат
- Тия много нагли копелета! Един колко бой отнесе и продължава нагло да се държи и да се хили!

Така че смятай - оправия няма! Просто всеки един такъв чорльо си има адвокат, който го измъква всеки път от панделата!

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Вто 26 апр 2005 13:13

Това озна4ава 4е трее да рас4ита6 сам да го скопне6 копеленцето и да му пръсне6 главата ама тогава куките 6е те с4упат от бой и 6е те фкарат в панделата. А ина4е закон за крадците няма.

Потребителски аватар
davidbros
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот davidbros » Вто 26 апр 2005 13:32

Бой му е майката.
Един познат преди време 2 пъти 2 поредни вечери акумулатора. На третата с брат си на джама с ракииката. По едно време гледат един се навърта. Гепат го и в мазето за една тръба. Три дена кой кога се сети от тях долу при оня и мариз, мариз. Искал да го дават на полицаите. После след седмица и нещо го гледат през деня около колата. Кво правиш бе? Заключвам я, че не беше. Да не стане нещо щот неща пак бой.

Та тва е бой до припадък и ръцете с ключа. инче утре пак са по колите

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Re: Хайде и мен ме бомбираха

Мнениеот GoGo82 » Вто 26 апр 2005 14:02

PULSAR написа:Нямах радио вътре, но ми стана гадно. В Булинс казаха, че не е било опит за кражба, но интересно тогава какво е? Като се прибрах след огледам, един мерцедес тъкмо паркира, оказа се че същата случка и при него - счупено стъкло на задната врата и камъка вътре. Човекът се чудеше за какво е всичко това....

Еми аз дето го хванах онзи мангасар преди месец беше отворил две коли.Като го питах какво е търсил като нищо не беше откраднал каза "Пари!" Screwy :dummy: Казах му че човек пари в жабката си няма да остави! :dummy: Оххх...хубави спомени... mhihi

ivan4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan4o » Вто 26 апр 2005 14:22

Тая нощ явно са се активизирали щото на мен пък са ми разбили ключалката на задния капак и сега на може да се затваря мамка му. Писна ми да се разкарвам по застрахователи дееба. Ебати племето крадливо

PULSAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PULSAR » Вто 26 апр 2005 14:48

ivan4o написа:Тая нощ явно са се активизирали щото на мен пък са ми разбили ключалката на задния капак и сега на може да се затваря мамка му. Писна ми да се разкарвам по застрахователи дееба. Ебати племето крадливо

Е на мен ключалка няма как да разбият, защото просто няма такава никъде, вратите и багажника са без дръжки, но за съжаление стъклата ми не са бронирани :)

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 26 апр 2005 15:05

Аз съм в трета част и преди време ми гепиха двата халогена, емблемата и тасовете... нема оправия в тая шибана държава. Бой му е маиката... бой!

Потребителски аватар
Klikacha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

гараж

Мнениеот Klikacha » Вто 26 апр 2005 15:10

Аз държа колата си в гараж, но уви и това не решава проблема. Преди няколко години ми бяха разбили гаража, бяха ми счупили страничното стъкло и барчето на ладата, която тогава карах за някакъв кирлив касетофон. Поразиите, които бяха направили ми излизнаха много по-скъпо от касетофона....

Потребителски аватар
spokomen
Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
Контакти:

Мнениеот spokomen » Вто 26 апр 2005 18:25

PULSAR написа:В Булинс казаха, че не е било опит за кражба, но интересно тогава какво е? Като се прибрах след огледам, един мерцедес тъкмо паркира, оказа се че същата случка и при него - счупено стъкло на задната врата и камъка вътре. Човекът се чудеше за какво е всичко това.

Случайно да има платен паркинг наоколо? Може пък някой да има свободни места на паркинга и е решил че това е форма на подсещане да паркирате ( и заплащате) при него.

PULSAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PULSAR » Вто 26 апр 2005 19:16

spokomen написа:Случайно да има платен паркинг наоколо? Може пък някой да има свободни места на паркинга и е решил че това е форма на подсещане да паркирате ( и заплащате) при него.

Точно до нас е платения паркинг. Аз също си помислих за тази версия, но да плащам 50!? лева на месец просто няма да стане. Най - интересното е, че се оказа, че освен моята кола, още 2 други които са били на близо са в същото състояние, че и по-зле - на едната са счупили цялото задно стъкло. Както и да е.. Вече не ми пука и си свиркам :)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”