ЛЕВСКИ ШАМПИООООН
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
ЛЕВСКИ ШАМПИООООН
Честито на всички левскари!!!!Показахме кой е най-добрия!!! :само левски :само левски :само левски :само левски :само левски :само левски :само левски
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ ШАМПИООООН
reinhard написа:Честито на всички левскари!!!!Показахме кой е най-добрия!!! :само левски :само левски :само левски :само левски :само левски :само левски :само левски
Чекай бре оше неколко минути.

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
От ЦСКА съм, но така като гледам Левски си станаха шампиони тая година.
Гледах мача, но не мисля, че Левски бяха по-добри. ЦСКА например имаха много повече положения, но малшанс.
Йовов се възползва от щастлив рикошет и отбеляза. Наистина ценен футболист.
Тва за мача. А относно (к)АНАЛ 1 - неам думи...
Картината - няма цвят, контраст, нищо. Една любителска камера ще снима по-добре. Да не говорим за броя на камерите.
Коментарът от студиото - няма такива простотии! Няма ли шефове тая телевизия да видят за какво става дума! Във ВИП брадър речта е на по-високо ниво.
Отделно през почивката взимат интервюта, от които нищо не се чува. Баси некадърниците!!! Яд ме е, че това е национална телевизия!
Гледах мача, но не мисля, че Левски бяха по-добри. ЦСКА например имаха много повече положения, но малшанс.
Картината - няма цвят, контраст, нищо. Една любителска камера ще снима по-добре. Да не говорим за броя на камерите.
Коментарът от студиото - няма такива простотии! Няма ли шефове тая телевизия да видят за какво става дума! Във ВИП брадър речта е на по-високо ниво.
Отделно през почивката взимат интервюта, от които нищо не се чува. Баси некадърниците!!! Яд ме е, че това е национална телевизия!
Бе мани ги тия бе *** телевизията.Поздравявам ЦС*А добре играха.Но перфектно тактически изигран мач от ЛевскиГацо Бацов написа:От ЦСКА съм, но така като гледам Левски си станаха шампиони тая година.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”