Пролетно почистване
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пролетно почистване
Днес се чудих какво да правя в този чуден априлски ден и реших - ще се почиства колата! Прилагам малко снимки да видите фургона без седалки
След като ги свалих ги изпрах с Вениш, след това яка прахосмукачка навсякъде, всички кечета, пластмаси и т.н. съм обработил по съответния начин, а седялките ги оставих върху гаража - на слънчице!!! Доста хора обаче (минувачи) се смееха незнайно защо - защото колата е като кошара без седалки ли? Та исках да кажа, че който не го е правил това нещо - направете го, понякога ефекта е поразителен!!!

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Айде признай си-с тия лилавите чехлички.Шегувам се самоreinhard написа:faf4o написа:Не се ли вмирисват седалките,като се изперат?Или само ако не изсъхнат добре.Щот нещо ми се върти в главата за голяма смрад ама не мога да се сетя от де идва.Тц..от краката не е

Не бе.Не са те.Душих ги:)Къпани са(и краката и чехлите

Ладата е особен случай верноfaf4o написа:reinhard написа:Айде признай си-с тия лилавите чехлички.Шегувам се самоfaf4o написа:Не се ли вмирисват седалките,като се изперат?Или само ако не изсъхнат добре.Щот нещо ми се върти в главата за голяма смрад ама не мога да се сетя от де идва.Тц..от краката не е[/q
Не бе.Не са те.Душих ги:)Къпани са(и краката и чехлитеСя се сещам :на Ладата кати и изпрах мокетите после беше егати вонята.Все едно нещо е пропълзяло и умряло вътре.Та заради това питам...
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”