веднага се намери и специалист-критик ... нека да разкрия една друга гледна точка, ако не си я забелязал ..
"студентската измишльотина" е под ръководството и покровителството на Харалд Лешке, шеф на "Иновативен дизайн" на Даймлер Крайслер. Ако не ти е познато името - google it, но с думи прости казано е толкова голямо светило в автомобилния бизнес и дизайн, че нашата мила държавица и малкия градец Сливен трябва да се повече от щастливи, че той е тук. Този човек му знае толкова много главата, че винаги ми е зверски интересно да си говоря с него. Той стои зад проекти като Maybach Excelero и Mercedes McLaren SLR! Друг човек, който също има силно участие в този проект е шефа на Brabus! Та .. тези хора не случайно ползват студенти, за да правят "измишльотини" и вероятно повече от всички нас тук, взети заедно, знаят защо го правят и какво виждат в тях.
Излишно е да казвам какъв имидж носи това на страната ни, какъв потенциал има един такъв проект и колко важен е да се налеят такива милиони евра в един български проект за създаването на работещ автомобил от главата на един студент по дизайн .. Да не говорим за моралното удовлетворение на тези момчета, които работят по проекта на 30тина години да са рамо до рамо с такива светила в бизнеса.
Не съм питал г-н Лешке какво струва тази кола, за да се движи, защото го намирам за крайно елементарно и плиткоумно, но мога да ти дам малко вътрешна информация какво струваше първия автомобил BMW X5 (E70), новата X5 един вид - 2 000 000 Евро. Та да кажем, че 1/4 от това е излязла тази червена "измишльотина" .. пак е добре за България.
Съжалявам, че ти се нахвърлих точно на теб, но ми е писнало да чета подобни мнения от хора, които нито са запознати, нито искат да са запознати, но веднага критикуват.
Peace!