Аз пуша, но в колата - НЕ! На дълъг път предпочитам да спра за 5-10мин хем да почина хем да пуша Сигарка... О инак цигарите определено много вмирисват колата, петна остават... абе гадна работа! Верно, че с добри ароматизатори няма проблем ама все пак - отровата си попива навсякъде!!!
Пролетно почистване
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На снимките са мръсни - преди прането, а след това ще ги снимам ама като изсъхнат!
Аз пуша, но в колата - НЕ! На дълъг път предпочитам да спра за 5-10мин хем да почина хем да пуша Сигарка... О инак цигарите определено много вмирисват колата, петна остават... абе гадна работа! Верно, че с добри ароматизатори няма проблем ама все пак - отровата си попива навсякъде!!!
Последна промяна от trunner на Съб 07 апр 2007 21:01, променено общо 1 път.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
reinhard написа:Ся па мойте чехли виновни![]()
![]()
аз пък пуша в колата не може точно там да се ограничавам и да не се чувствам комфортно все пак си е моя и мога да правя каквото си искам в нея(стига да не возя бебето-тогава не пуша
)
Прав си - ако искаш можеш дори да се иза.аш вътре! Осъзнавам, че колата трябва да служи на човека, а не обратно, но за мен колата на непушача е по-комфортна от тази на пушач!
П.С. Пуша много, но не ми е проблем да се въздържам в колата и вкъщи!
:Ти си прав ако искам ще а*ам вътре - моя си е.Като съм си сам в колата не преча на никой кеф ми е пуша си кво толковаtrunner написа:reinhard написа:Ся па мойте чехли виновни![]()
![]()
аз пък пуша в колата не може точно там да се ограничавам и да не се чувствам комфортно все пак си е моя и мога да правя каквото си искам в нея(стига да не возя бебето-тогава не пуша
)
Прав си - ако искаш можеш дори да се иза.аш вътре! Осъзнавам, че колата трябва да служи на човека, а не обратно, но за мен колата на непушача е по-комфортна от тази на пушач!
П.С. Пуша много, но не ми е проблем да се въздържам в колата и вкъщи!
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз миналата седмица я изчистих и аз както колегата всичко свалих но времето не беше толкоз хубаво та седалките не ги прах (а са си за пране) като се затопли ще трябва пак да ги свалям
Ама нищо сега поне мокета ми е чист и всичко си е ок без седалките
Ето го и моето пролетно почистване с малко снимчици(извинявам се за качеството но са от телефона) http://snimka.bg/album.php?album_id=116409&photo=1
Ето го и моето пролетно почистване с малко снимчици(извинявам се за качеството но са от телефона) http://snimka.bg/album.php?album_id=116409&photo=1
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niks76 написа:към вниманието на колегата тrunner-ако имаш възможност си из4исти грешките(сега в секция аербеци ве4е има)
Якажи как да стане тази работа моля те, че още не съм ги сложил, но щом казваш значи ще стане! Нямам ВАГ Ком, но мисля, че това е начина, прав ли съм?
А на колегата пушач пак казвам, че съм съгласен с него - колата е твоя колега и ще правиш каквото си искаш с нея!!!
- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
само с вагком става и то след като монтираш вси4коtrunner написа:niks76 написа:към вниманието на колегата тrunner-ако имаш възможност си из4исти грешките(сега в секция аербеци ве4е има)
Якажи как да стане тази работа моля те, че още не съм ги сложил, но щом казваш значи ще стане! Нямам ВАГ Ком, но мисля, че това е начина, прав ли съм?
А на колегата пушач пак казвам, че съм съгласен с него - колата е твоя колега и ще правиш каквото си искаш с нея!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”