смених тампона на двигателя и сега тресе......
- gotin_83
- Автомобил:
- Двигател:
смених тампона на двигателя и сега тресе......
става въпрос за голф3 ABU смених го защото двигателя много се люшкаше сега вече несе люшка ама има вибрации в купето някаква идея
Re: смених тампона на двигателя и сега тресе......
gotin_83 написа:става въпрос за голф3 ABU смених го защото двигателя много се люшкаше сега вече несе люшка ама има вибрации в купето някаква идея
Кофти тампон? Бомбер има същия проблем с голф2 - смени тампона и сега ще му се откачи таблото на празен ход като включи фаровете

- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Колега тук може да намериш решение на проблема и евентуално да видиш какви марки тампони са препоръчали.
И за друг път ще имаш едно на ум предварително да се консултираш тук във форума за марката на частите.
И за друг път ще имаш едно на ум предварително да се консултираш тук във форума за марката на частите.
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
gotin_83 написа:ами утре ще ходя до рилския манастир ако и после тресе ще му мисля уш магазинера каза че бил хубав 30 лв. струва друг модел нямаше като дам газ и спира да тресе
Те по магазините казват какво ли не ...... купих дръжка за врата от такъв "баш мастер" продавач на 2рия ден С ТОЧНОСТ взе трудно да натиска зъбеца на вратата и не отваряше от чвия път а след седмица се счупи на цяло и ми остана в ръцете........морга му е работата ама там нещо такова здраво

- gotin_83
- Автомобил:
- Двигател:
тресящия го върнах взех от друг магазин на друга марка малко по скъп уш немски и той тресе върнах и него и сега за 54лв. чакам да ми доставят феби със стария ми тампон въобще не тресе в смисъл на място но като тръгвам двигателя иска да идва при мен та утре ми казаха че ще ми донесат новия и ще пиша какво е станало
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”