АСИМЕТРИЧНИ ГУМИ
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
АСИМЕТРИЧНИ ГУМИ
СЛОЖИХ СИ ДНЕС ЛЕТНИТЕ ГУМИ И МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ПРЕДНИТЕ ШАРКАТА ИМ Е ОБЪРНАТА ХОДИХ ДО ЕДИН ГУМАДЖИЯ И КАЗА ЧЕ СА АСИМЕТРИЧНИ И СА СИ ТАКА НЯМАТ ПОСОКА НА ДВЕТЕ ОТВЪН ПИШЕ OUT SIDE ВИЖТЕ ПОСОКАТА НА КАНАЛИТЕ КАК СЕ РАЗМИНАВА НА ЛЯВА И ДЕСНА ГУМА НОРМАЛНО ЛИ Е

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва двете еднакви страни на гумите да бъдат или отвътре или отвън на колата.
http://www.carbibles.com/tyre_bible.html
http://www.carbibles.com/tyre_bible.html
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
освен, че има гуми с посока има и гуми за ляво и дясна страна.
Имам сериозни подозрения, че твойте се различават от двете страни .. Ако първите две снимки са на лява и дясна гума - виж им посоката, защото при двете посоката на грайфера ти сочи на различна страна. Според мен требе да се поразместят гумите.
Имам сериозни подозрения, че твойте се различават от двете страни .. Ако първите две снимки са на лява и дясна гума - виж им посоката, защото при двете посоката на грайфера ти сочи на различна страна. Според мен требе да се поразместят гумите.

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
............
и аз мислех така 4е требе да се поразместят ама ж 2 гумаджийници питам и казват че е така да лева и десна гума съм снимал предните са ми това
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.............
CONTINENTAL PREMIUM CONTACT ГУМИТЕ СА ТАКИВА ШЕ ХОДЯ ДО ДИАНА ТАМ СА КУПУВАНИ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако на гумата пише "outside",значи се монтира,така щото този надпис да е отвън/какъвто е превода/.Другото е ала-бала/неправилна импровизация/.Напр. при гумите Goodyear монтажът със спазване
"outside",този надпис да е отвън е задължителен,тъй като производителят в хода на технологичното производсво е съсредоточил там съставки,които правят гумата устойчива на завои и балансираност.Опитът от някои колеги да допускат различен монтаж се отнася до гуми маркирани с червена или жълта ивица/справка горния линк/.Така са монтирани и моите нови Goodyear Excellence.Написано е "outside" значи "outside",какво му е сложното?
"outside",този надпис да е отвън е задължителен,тъй като производителят в хода на технологичното производсво е съсредоточил там съставки,които правят гумата устойчива на завои и балансираност.Опитът от някои колеги да допускат различен монтаж се отнася до гуми маркирани с червена или жълта ивица/справка горния линк/.Така са монтирани и моите нови Goodyear Excellence.Написано е "outside" значи "outside",какво му е сложното?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”